Άρτα: Ξεκινά την Τρίτη στο τριμελές πλημμελειοδικείο η δίκη του κατηγορούμενου που πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ σκύλο στη Ράχη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί την ερχόμενη Τρίτη (19/10), σύμφωνα με πληροφορίες του Rotan-News ο άνδρας που κατηγορείται πως τον Μάιο του 2020, πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρό με την καραμπίνα του, οικόσιτο σκύλο του γείτονα του.

1319A34D 3688 47B1 8766 732BC593C1E3

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο ιδιοκτήτης του «Βίκτωρ» (όπως ήταν το όνομα του άτυχου ζώου), ζούσε σε κτήμα δίπλα από το σπίτι. Εκείνη τη μέρα, ακολούθησε τον πατέρα του ιδιοκτήτη, έως την εξώπορτα του αφεντικού του και εκεί τον περίμενε.

Ξαφνικά, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, γείτονας που διαμένει σε διπλανό σπίτι, βγήκε με την καραμπίνα και πυροβόλησε εναντίον του ζώου. Μετά από λίγο ακολούθησε και δεύτερος πυροβολισμός εναντίον του.

Όταν γείτονες και μέλη της οικογένειας βγήκαν έξω ακούγοντας αρχικά τον πρώτο πυροβολισμό του έβαλαν τις φωνές ρωτώντας τον γιατί το έκανε και ο δράστης του απάντησε «Γιατί δικό σου είναι το σκυλί;» και ισχυρίστηκε ότι το σκότωσε γιατί μπήκε μέσα στην αυλή του και ότι δεν αναγνώρισε ότι ήταν το σκυλί των γειτόνων του.

Ο κ. Νίκου κάλεσε την Αστυνομία η οποία πήγε επί τόπου. Ακολούθησε η μήνυση από τον ιδιοκτήτη του σκύλου και ο κατηγορούμενος απέφυγε την αυτόφωρη διαδικασία εντέχνως.

Πλέον, ενάμιση χρόνο μετά, το περιστατικό παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης και ο κατηγορούμενος καλείται να παραστεί σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Rotan-News την Τρίτη, 19 Οκτώβρη του 2021 στο τριμελές πλημμελειοδικείο Άρτας.

Με πληροφορίες απο το rotan-news.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ