Κατέρρευσαν οι Έλληνες με την εμφάνιση του Στυλιανίδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τελικά βρέθηκε ο εξαφανισμένος Στυλιανιδης και μάλιστα  εμφανίστηκε με look που θύμιζε γνωστό ήρωα πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Νίκου Φώσκολου της δεκαετίας του 90.

Μάλιστα νωρίτερα μας είχε ενημερωσει με ανάρτηση στην πολιτική προστασία για τον χαμηλό κίνδυνο φωτιάς αύριο στη χώρα….

Ετσι ενώ τον έψαχνε όλη η Αθήνα, βρέθηκε επιτέλους για μια έκτακτη τηλεοπτική εμφάνιση σε ρόλο μάλλον γκεστ σταρ, αφήνοντας άφωνους όσους τον παρακολούθησαν να δηλώνει στην ενημέρωση ότι όλα έχουν λειτουργήσει… τέλεια κατά την επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάλλος».

https://twitter.com/marka2_/status/1448592026761666562?s=21

Τη στιγμή που οι δρόμοι της Αττικής έχουν μετατραπεί σε «ποτάμια», σπίτια και επιχειρήσεις έχουν πλημμυρίσει, τη στιγμή που στην Κέρκυρα έχουν κινδυνεύσει ζωές, παιδιά έμειναν εγκλωβισμένα για ώρες στα σχολεία τους, ενώ στην Βόρεια Εύβοια αγκομαχούν να σώσουν ό,τι έχει απομείνει, ο άφαντος υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας βγήκε να δηλώσει ότι όλος ο κρατικός μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα!

https://twitter.com/marka2_/status/1448670797946626054?s=21

«Όλες οι εμπλεκόμενες δυνάμεις είναι σε πλήρη διασπορά και ετοιμότητα και χάρη σε αυτήν την ετοιμότητα και προετοιμασία έχουν προλάβει ήδη πολλά περιστατικά που θα μπορούσαν να εξελιχθούν δυσάρεστα» δήλωσε ο Στυλιανίδης ο οποίος φυσικά δεν δέχτηκε καμία ερώτηση από τους δημοσιογράφους.

https://twitter.com/marka2_/status/1448681945433612288?s=21

«Τα ενιαία συντονιστικά κέντρα λειτούργησαν πολύ καλά» ανέφερε, ενώ είδαμε μαθητές να στήνουν μόνοι τους γέφυρα από θρανία προκειμένου να απεγκλωβιστούν, πολίτες να παλεύουν να καθαρίσουν τα φρεάτια στους δρόμους, όσο τα τηλέφωνα έπαιρναν «φωτιά» στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμούς και άντληση υδάτων.

Φυσικά για τα ημιτελή αντιπλημμυρικά έργα που ολοκληρώνονται εδώ και δεκαετίες, δεν ειπώθηκε κουβέντα.

Το οξύμωρο βέβαια είναι ότι από το ύφος και την παρουσία του λείπει η στοιχειώδης «πυγμή» που όφειλε να δείξει ως αρμόδιος υπουργός σε τόσο κρίσιμες ώρες. Ποιος να το πίστευε ότι θα έφτανε η ώρα να λησμονήσουμε τις εμφανίσεις του Χαρδαλιά…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ