Έχασαν το «Μπάλλο» στην κυβέρνηση: Εισηγούνται άρον άρον απαγόρευση κυκλοφορίας μέσα στη νύχτα για να γλυτώσουν τα χειρότερα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μπελάδες βάζει ο «Μπάλλος» το κυβερνητικό επιτελείο. Εισήγηση Στυλιανίδη για κλείσιμο του Κηφισού και απαγόρευση κυκλοφορίας μέσα στη νύχτα με τη συμβολή του στρατού και της αστυνομίας μετά τις εικόνες καταστροφής ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας!

Η καλοκαίρια, που σημειωτέον είχε προαναγγελθεί εδώ και μέρες, έπιασε στον ύπνο το επιτελικό κράτος, με τις απίστευτες εικόνες των εγκλωβισμένων μαθητών σε σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας, των επιβατών που εγκατέλειψαν εγκλωβισμένο σε γέφυρα λεωφορείο την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή και πλημμυρισμένων από βουλωμένα φρεάτια δρόμων στο κέντρο της Αθήνας να εκθέτουν την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία αυτή την ώρα τίθενται επι τάπητος ακραίες εισηγήσεις για απαγόρευση κυκλοφορίας και κλείσιμο περιοχών με προβλήματα όπως ο Κηφισός, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Παράλληλα, ο κ. Στυλιανίδης φέρεται να εισηγείται ένα ιδιότυπο «lockdown» λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος» σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Δηλαδή, να μην υπάρχει προσέλευση σε αυτές και η εργασία να γίνει με τηλεργασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ