Κυβέρνηση των απαγορεύσεων κυκλοφορίας και χρησιμοποίηση του στρατού σε κάθε δυσκολία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολύ σημαντική η παρατήρηση του πρώην υποδιοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας, κυρίου Γκουρμπατση:

Επειδή ο κρατικός μηχανισμός είναι ανίκανος να προστατέψει τους πολίτες στην #Πολιτική #Προστασία βρήκαν τον τρόπο να μην εκτεθεί και η Κυβέρνηση και οι αρμόδιοι να μην έχουν ευθύνες. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ με #πλημμύρες, #πυρκαγιές, #χιόνια, #Covid_19 και γενικά με κάθε κίνδυνο.

Οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας “για το καλό μας” πάντα έγινε αγαπημένη συνήθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη. απαγόρευση για τον κορονοϊό αλλά καμία απολύτως φροντίδα για να “κλείσει” τρύπες στο σύστημα υγείας , να φτιάξει ΜΕΘ , να προσλάβει το απαραίτητο προσωπικό. Διαγγέλματα, χειροκροτήματα από τα μπαλκόνια και στην επόμενη δυσκολία ξανά όλοι μέσα , διαλύοντας και την οικονομία!

Με πληροφορίες απο το militaire.gr

Απαγορεύσεις κυκλοφορίας και στις φωτιές για τις οποίες όπως περίτρανα αποδείχτηκε δεν υπήρχε καμία σοβαρή προετοιμασία. Όταν ήρθε η δυσκολία , απαγόρευση και εκκενώσεις.

Τώρα με την κακοκαιρία , που τουλάχιστον στην Αττική δεν είναι από τις χειρότερες που έχουν πλήξει το νομό τα ίδια. Απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα, πάντα για τη προστασία μας. Την οποία θα ΄πρεπε να είχαν φροντίσει πολύ πριν έρθει η κακοκαιρία που τη βάφτισαν Μπάλλο. Τα μαύρα μας τα χάλια τα είδαμε όσοι κυκλοφορήσαμε σήμερα στους δρόμους ποτάμια. Πόσα φρεάτια “βουλωμένα” είδε ο καθένας μας;

Μετά απ΄ όλα αυτά έρχεται ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και κάνει εισήγηση να βγει … στρατός στους δρόμους; Να κάνει τι ο στρατός, ο οποίος ειδικά αυτή τη περίοδο έχει πολύ , πολύ πιο σοβαρές δουλειές να κάνει από το να καλύπτει τα λάθη της κυβέρνησης , της περιφέρειας και των δήμων. Ο κ.Χρήστος Στυλιανίδης που εμφανίστηκε με το επιτελείο του με νέα …γιλέκα και …εμφανίσεις μάλλον δεν ξεκινά καθόλου καλά τη θητεία του. Να αφήσει το στρατό να κάνει τη δουλειά του κι όχι να περιπολεί στους δρόμους ποτάμια. Είχε το χρόνο να προετοιμαστεί ο κ.Στυλιανίδης και οι υπηρεσίες του και δεν το έκανε. Αν όσα μεταδόθηκαν ως εισήγηση του για έξοδο του στρατού στους δρόμους δεν ευσταθούν να βγει και να τα διαψεύσει.

Όσο για την ευκολία με την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσφεύγει στις απαγορεύσεις κυκλοφορίας, καλό είναι να το κοιτάξουν και να …το πάρουν αλλιώς. Τα “μέτρα” που παραπέμπουν στον Όρμπαν αρχίζουν και πληθαίνουν… Θα ασχοληθούμε εκτενώς τις επόμενες ημέρες, με την προσπάθεια αλλαγής του άρθρου περί ψευδών ειδήσεων που επιχειρεί η κυβέρνηση …

ΔΗΜΟΦΙΛΗ