Είχαν αφήσει ελεύθερο τον Αλβανό που βίαζε και βασάνιζε παιδάκια στην Ημαθία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για σεξουαλικά όργια σε βάρος των ανήλικων παιδιών της συντρόφου του, καταδικάστηκε ένας Αλβανός στην Ημαθία από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος άνδρας καταδικάστηκε σε κάθειρξη 53 ετών, ενώ ο δεύτερος Αλβανός που κατηγορείται για τις ίδιες αδιανόητες πράξεις, απουσίαζε, γιατί έχει μεταναστεύσει στην Γερμανία και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Το δικαστήριο επέβαλε 12ετή κάθειρξη στον πρώτο, αναγνωρίζοντας το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και συνολική κάθειρξη 53 ετών στον δεύτερο, χωρίς ελαφρυντικά. Η εκτιτέα ποινή ανέρχεται σε 20 έτη.

Παράλληλα, τους επιβλήθηκαν χρηματικές ποινές 2.500 ευρώ και 13.500 ευρώ, αντίστοιχα. Ο ένας επέστρεψε στη φυλακή ενώ ο δεύτερος κατέστη φυγόποινος και αναζητείται.

Οι δύο Αλβανοί αρχικά συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν, το 2018, αλλά αποφυλακίστηκαν ένα χρόνο αργότερα όταν αθωώθηκαν, λόγω αμφιβολιών, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης. Εισαγγελέας όμως άσκησε αναίρεση που έγινε δεκτή από το Ε’ Ποινικό Τμήμα Άρειου Πάγου. Στη συνέχεια παραπέμφθηκαν να ξαναδικαστούν στο ίδιο δικαστήριο με άλλη σύνθεση δικαστών και ενόρκων. Τη δεύτερη φορά κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι και καταδικάστηκαν για σειρά αδικημάτων.

Υπέβαλαν τα ανήλικα παιδάκια σε σεξουαλικά όργια με έναν υπερήλικα

Ο 25χρονος Αλβανός είχε συνάψει ερωτική σχέση με τη χωρισμένη μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, σε χωριό του νομού Ημαθίας. Αυτός φέρεται πως υπέβαλε τα παιδιά της συντρόφου του κι έναν ακόμη ανήλικο, ηλικίας από 8 έως 11 χρονών, σε σεξουαλικά όργια, με τη συνδρομή του 27χρονου συγκατηγορούμενου συμπατριώτη του κι ενός υπερήλικα Έλληνα ο οποίος απεβίωσε, σε ηλικία 83 χρονών, το 2018, πριν διεξαχθεί η πρώτη δίκη.

Στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βέροιας αναγράφονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για περιστατικά που είναι δύσκολο να τα χωρέσει ανθρώπινος νους.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι βίαζαν τα παιδιά, τα αποπλανούσαν και ασελγούσαν σε αυτά. Ειδικά, ο πρώην σύντροφος της μητέρας ο οποίος φέρεται ότι τα εξωθούσε στην πορνεία και τα υποχρέωνε να βιντεοσκοπούν τις ερωτικές περιπτύξεις ενώ ο ίδιος φέρεται ότι, μπροστά τους, κακοποίησε σεξουαλικά κι έναν σκύλο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ