Πακιστανική τηλεόραση προανήγγειλε εορτασμό του Eid Milan-un-Nabi στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 17 Οκτωβρίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστολου

Είναι απίστευτη η είδηση που διαβάζουμε σε ένα αξιόλογο σάιτ, τα https://tourkikanea.gr/ στις 14 Οκτωβρίου 2021 και δεν το χωράει ο νους μας. Πόσο ακόμη πιο πολυπολιτισμικός Πρωθυπουργός; Για πόσο ακόμη ένας Πρωθυπουργός που υποστηρίζει απροκάλυπτα τους παράνομα εισελθόντες στην Ελληνική Επικράτεια Πακιστανούς – θανατηφόρα υποστηρικτές των Τούρκων –  και οι οποίοι έχουν μεταβάλλει με την συνυπευθυνότητα του Δημάρχου Αθηναίων την Αθήνα σε Ισλαμαμπάντ!

Όπου κυριαρχούν τα ήθη και τα έθιμα της Ισλαμικού Πακιστάν!

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση και αναμένουμε την κυβερνητική τοποθέτηση:

«Δείτε το ρεζιλίκι μας χρονολογικά.

Διαδήλωση έξω από το εφετείο την ώρα της απόφασης για την Χ.Α., ο κορωνοϊός δεν κολλάει. Άλλωστε ήταν για ¨καλό σκοπό¨ όπως είχε πει και υπουργός τότε… Όταν μας περιέφεραν το ξόανο της Αμάλ, δεν κολλούσε… Gay Pride φέτος, ο κορωνοϊός δεν κολλάει…

Σε 3 μέρες στην πορεία των Πακιστανών για την θρησκευτική τους γιορτή  φυσικά και δεν κολλάει ο κορωνοϊός… Στις 17 Νοέμβρη φυσικά και δεν κολλάει ο κορωνοϊός... Στις παρελάσεις, στις εθνικές γιορτές και στις λιτανείες όμως, φυσικά και κολλάει!

Και φυσικά για αυτήν μας την κατάντια φταίμε όλοι…

Πολιτικοί, ιεράρχες και πολίτες. Όπως λέει παρακάτω η εξαιρετική αυτή ιστοσελίδα στο Twitter:

¨Η Πακιστανική τηλεόραση προανήγγειλε τον εορτασμό του Eid Milan-un-Nabi (γέννηση Προφήτη) στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 17 Οκτωβρίου. Η θρησκευτική πομπή θα ξεκινήσει από την πλατεία Κοτζιά και θα καταλήξει στην πλατεία Συντάγματος¨»!

Αυτήν την είδηση την ακούσατε σε κάποιο Συστημικό ΜΜΕ;

Όχι βέβαια! Αφού αυτά τα Μέσα έχουν προβατοποιήσει τον λαό μας, όπως ισχυρίστηκε ο Συνταγματολόγος Γεώργιος Κασιμάτης!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ