Απίστευτα ανόητοι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γραφει ο Παναγιώτης Αποστολου

Το Αρκαλοχώρι, αλλά και η υπόλοιπη Κρήτη, έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τον Εγκέλαδο το τελευταίο χρονικό διάστημα!  

Οι ανάγκες των Κρητών σεισμόπληκτων τεράστιες! Η ανάγκη ανθρωπιστικής βοήθειας επιβεβλημένη, αφού η κυβέρνηση τους έχει αβοήθητους και το μέλημά της είναι η καταγραφή εμβολιασμένων και μη!

Αλλά δυστυχώς υπάρχουν και συν-Έλληνες ανόητοι, ηλίθιοι!

Δείτε παρακάτω γιατί αυτός ο χαρακτηρισμός μου, από το μήνυμα στο face book του Αρχιμανδρίτη Αγαθάγγελου Γιανναράκη:

«Κατά την παραλαβή και διαλογή των ειδών πρώτης ανάγκης που καταφτάνουν από κάθε γωνιά της χώρας για τους σεισμόπληκτους, οι εθελοντές βρίσκουν σεμεδάκια, γόβες στιλέτο, λαμέ τουαλέτες, αποκριάτικες στολές, ακόμη και νυφικό.

Μία μεγάλη αποθήκη στο Αρκαλοχώρι έχει γεμίσει από άχρηστα, κατεστραμμένα τέτοια αντικείμενα που θα πρέπει να καταλήξουν στην ανακύκλωση, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των εθελοντών»!

Μιλώντας μάλιστα στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο πατήρ Αγαθάγγελος Γιανναράκης ανέφερε: 

«Βοηθώ τον συνάνθρωπό μου σημαίνει σέβομαι την αξιοπρέπεια και το πρόβλημά του. Δεν του στέλνω πράγματα τα οποία δεν θα χρησιμοποιούσα εγώ. Πριν στείλουμε κάτι ας σκεφτούμε ότι αυτό το στέλνουμε σε κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο. Βοηθώ σημαίνει σέβομαι όχι ξεσκαρτάρω πατάρι, ντουλάπα. Υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης. Σεβασμός. Εκατοντάδες εθελοντές προσπαθούν να ξεχωρίσουν ρούχα ενώ θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Σας παρακαλούμε. Μην στέλνετε κουρέλια και σκουπίδια»!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ