Διαγράφει απο υποψήφιο αρχηγό τον Παπανδρέου, ο Λοβερδος: Να εγγυηθεί την ενότητα – Άλλος ρόλος δεν υπάρχει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εχει κατατρομάξει ο Λοβερδος απο την επαναφορά του Παπανδρέου και ψάχνει τρόπους να εμποδισει την υποψηφιότητα του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Παπανδρέου, του έστειλε το μήνυμα ότι αποτελεί παρελθόν, ενώ σε δημόσια ομιλία του τόνισε:

Θέλω να σας πω κάτι και να το καταλάβετε καλά. Υπακούω μόνο στις θεσμικές αποφάσεις του κόμματος, στις οποίες και συμμετέχω με την ψήφο μου ως στέλεχος του κόμματος. Ο κ. Παπανδρέου, όπως ο κ.Βενιζέλος και ο κ. Σημίτης, πρέπει να βοηθήσουν την κυρία Γεννηματά, εγγυώμενοι όλοι μαζί οι πρώην αρχηγοί την ενότητα του κόμματος και τη σοβαρότητα των διαδικασιών. Άλλος ρόλος κατά τη δική μου γνώμη δεν υπάρχει.

Όποιος όμως, απευθύνομαι σε όλα τα στελέχη και στον κ. Παπανδρέου, όποιος θέλει να κατέβει, υπάρχουν οι θεσμικές αποφάσεις του κόμματος και να τις τηρήσει. Δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου κάτι άλλο που μπορώ εγώ να πω. Θα είμαι υποψήφιος, είμαι ήδη υποψήφιος και όρισα σήμερα εκπρόσωπό μου στα ΜΜΕ μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου τον Σπύρο Καρανικόλα. Είμαι εδώ και θα νικήσουμε. Στις 5 Δεκεμβρίου το βράδυ θα νικήσουμε. Το πρωί εκείνης της ημέρας θα κάνει εκλογές το ΚΙΝΑΛ και, αν οι πολίτες με προτιμήσουν, θα είμαι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ