Επίθεση Βιτριόλι: Αυτό ήταν το δεύτερο άτομο που θα έκανε επίθεση η Έφη Κακαραντζούλα (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πόρισμα της αστυνομίας για το δεύτερο άτομο που πιθανότατα θα έκανε επίθεση με βιτριόλι η δράστρια. Στην πρωινή εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο βρέθηκαν καλεσμένοι ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης και ο εξειδικευμένος αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος έχει καλύψει από την αρχή το ρεπορτάζ της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο θεωρείται σχεδόν αδύνατο η 36χρονη δράστρια να μην είχε επιχειρήσει ξανά να επιτεθεί νωρίτερα, από την ημέρα που έπραξε την τελική της επίθεση.

«Το βιτριόλι το είχε προμηθευτεί μήνες πριν την εκτέλεση του σχεδίου. Υπάρχει περίπτωση να είχε προσπαθήσει και άλλες φορές. Όλα έγιναν στην εντέλεια. Βρέθηκε στο σωστό σημείο, περίμενε εκεί γνωρίζοντας με ακρίβεια λεπτού πότε θα έρθει η Ιωάννα.

Είχε μελετήσει τα πάντα. Όταν υπάρχει η παραμικρή δυνατότητα να πάει κάτι στραβά, τότε εγκαταλείπεις και πας για την επόμενη φορά. Ο ισχυρισμός ότι το επιχείρησε την προηγούμενη μέρα αλλά τελευταία στιγμή έκανε πίσω, ίσως οφείλεται στο ότι φοβήθηκε μήπως κάτι πάει στραβά και βρεθεί εκτεθειμένη. Θεωρώ απίθανο να μην είχε ξαναπροσπαθήσει», δήλωσε ο Γιάννης Μαρακάκης.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έβαλε στην κουβέντα την πιθανότητα να υπήρξε και δεύτερος στόχος, μετά την Ιωάννα, αφού η 36χρονη είχε προμηθευτεί δηλητήρια μετά την επίθεσή της.

«Δεν αποτυπώθηκε αυτό, να έχει ξαναπροσπαθήσει, γιατί η αστυνομία θα πρέπει να ψάξει τις κάμερες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά έχει σημασία που αναζήτησε φονικά δηλητήρια μετά την επίθεση. Υποστήριξε ότι το έκανε γιατί ήθελε να αυτοκτονήσει. Όταν θες να αυτοκτονήσεις για ποιο λόγο να σε νοιάζει αν είναι ανιχνεύσιμα τα δηλητήρια; Είναι προφανές για την αστυνομία ότι θα προχωρούσε σε δεύτερη επίθεση, σε δεύτερο άτομο, το οποίο πιθανότατα θα ήταν ο 40χρονος», υποστήριξε ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης για τις προθέσεις της δράστριας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ