Θεσσαλονίκη: Ερευνα της αστυνομίας για συνεργό του θείου που ασελγούσε στα ανήλικα ανίψια του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση του βιασμού των τριών ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη από τον 51χρονο θείο τους.

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση του βιασμού των τριών ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη από τον 51χρονο θείο τους. Ο 51χρονος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα τρία ανίψια του επί τέσσερα χρόνια – από το 2009 έως το 2013 – προσφέροντάς τους διάφορα «δώρα». Πλέον οι Αρχές ερευνούν την εμπλοκή και άλλου προσώπου στην φρικτή υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη: Συγκλονίζει 18χρονος: «Ο θείος μου με βίαζε από τα 6 μου, όταν έλειπαν παππούς και γιαγιά»

«Αρκετές φορές τα βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο το οποίο στερέωνε σε έπιπλο. Δεν μου τα έδειχνε ποτέ… Ο θείος πήρε το κινητό άλλου θείου και βρήκε το βίντεο με εμένα στη μπανιέρα γυμνό και τον θείο να παίζουμε ένα παιχνίδι. Στα περιστατικά εμπλέκεται και ένας φίλος του θείου», είπε ο 18χρονος σήμερα που κακοποιούνταν από τον θείο του στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με το STAR, ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει πει πως «τα βίντεο με τα ανίψια μου τα έδειξα σε έναν φίλο μου. Δεν ξέρω αν τα αποθήκευσε γιατί τον άφηνα μόνο με το κινητό μου για να πηγαίνω τουαλέτα». Πλέον οι αστυνομικοί ερευνούν αν εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο στην υπόθεση προκειμένου να γίνει δίωξη σε βάρος του.

Η απολογία

«Έχω μετανιώσει για όλα αυτά. Τα έκανα, αλλά πλέον τα έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγχώρεση από το Θεό. Έχω πειράξει μόνο το αγόρι και το ένα κορίτσι» αναφέρει στην απολογία του ο θείος όπως διέρρευσε και συνεχίζει: «το κορίτσι το φιλούσα στο στόμα και τη χάιδευα. (…) Το αγόρι το χάιδευα (…) Τον έβγαλα και βίντεο, ήταν γυμνός. Το άλλο αγόρι το χάιδεψα στα πόδια και το φίλησα στο μάγουλο. (…) Δώρα δεν έκανα. Μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα».

«Κάθε φορά μου έδινε δώρα, όπως γλυκά, πατατάκια ή χαρτάκια από συλλογές»

Την ίδια στιγμή, τη φρίκη που έζησαν τα ανήλικα παιδιά περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια ο 18χρονος σήμερα, που έκανε την καταγγελία. Στην καταγγελία του ο νεαρός έχει αναφέρει: «Έκλεισα τα 18 μου χρόνια πριν από ένα μήνα και τότε έκανα μια συζήτηση με τον μπαμπά μου και συνειδητοποίησα ότι ο θείος μου παραμένει ατιμώρητος για αυτά που έκανε και για αυτό το καταγγέλλω. Είναι αδελφός του μπαμπά μου και μένει με τους γονείς του. Για τρία ολόκληρα χρόνια, από όταν πήγαινα Α Δημοτικού έως και Γ Δημοτικού, οι γονείς μου επειδή εργαζόντουσαν, ουσιαστικά τον πρώτο χρόνο καθημερινά, ενώ τα επόμενα μόνο κάθε Σαββατοκύριακο, με πηγαίναν στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς, όπου έμενε και ο θείος για να με προσέχουν».

«Έμενα πολλές ώρες και κατά κύριο λόγο διανυκτέρευα. Εκεί με κακοποιούσε σεξουαλικά. Άρχισε από απλές θωπείες σε διάφορα μέρη του σώματος μου όπως κεφάλι ή τα πόδια, όμως μετά από κάποιο διάστημα, άρχισε να με χαϊδεύει στα γεννητικά όργανα. Μετά άρχισε να μου κάνει κι αλλά πράγματα (…). Στις απλές θωπείες ήταν μέσα στο σπίτι, αλλά όχι στο ίδιο δωμάτιο, ο παππούς και η γιαγιά, απουσίαζαν για διάφορους λόγους, αλλά δεν καταλάβαιναν τι γινόταν. Όταν όμως έκανε χοντρά πράγματα απουσίαζαν», ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ