Πως είναι δυνατόν μία υπερδύναμη συμμαχούσα με μικρότερη να υπογράψει εξασφάλιση συνόρων πέραν των ήδη χαραγμένων στούς θαλάσσιους χάρτες;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφονται πολύ πρόσφατα αναλύσεις σχολιάζουσαι την προχθεσινή αμυντική,ξανά για να το καταλάβουμε,αμυντική στρατιωτική συμφωνια Ελλάδας και ΗΠΑ σχετικά με την αύξηση των στήν Ελλάδα βάσεων των Αμερικανών,οποία βλέπει εμπλοκή αυτών εάν,στα σίγουρα 5 χρόνια που είναι η διάρκειά της,απειληθεί η κυριαρχία και η εδαφική
ακεραιότητα της Ελλάδας, ως επίσης και το της θαλασσης κράτος αυτής πάντοτε σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.

Δηλαδή το τελευταίο που θα κατοχείρωνε την
θαλάσσια ζώνη των νησιών μας.

Μα πως είναι δυνατόν μία υπερδύναμη συμμαχούσα
με μικρότερη να υπογράψει εξασφάλιση συνόρων πέραν των ήδη χαραγμένων στούς θαλάσσιους χάρτες;

Αυτό είναι αποκλειστική ευθύνη της κάθε χώρας χωριστά. Δηλαδή οι αρμόδιοι προς τούτο να μελετήσουν το Διεθνές Δίκαιο εξονυχιστικά να το χαράξουν και να το παρουσιάσουν υπό τυπωμένο στόν χάρτη, οπως ήδη έχουν στήν χοντροκοπιά πράξει, χωρίς να έχουν λάβει υπ όψιν τα παρελκόμενα οπως ακτογραμμές κ.α. που ως λέγουν συ σταθμίζονται.

Ας χαρτογραφήσουμε λοιπόν με προσοχή στην λεπτομέρεια χωρίς να αφήνονται παρερμηνείες στην εργασία την Εθνική παρουσιάζοντας αυτήν στους συμμάχους και να τοποθετηθούν επ ´ αυτού εις έκαστος κυρίως τα μέλη του ΝΑΤΟ.

Να το δεί όλος ο κόσμος να το δούμε καί εμείς. Να το δεί και ο ΓΓ του ΟΗΕ για να ξεσκεπαστεί και αυτός ο κύριος ο πίσω από σχετλιαστικα μειδιάματα πάντοτε κρυπτόμενος, όταν μπροστά του βρίσκονται Ελληνοτουρκικές διαφορές.

Και όλα τα πιο πάνω ΤΩΡΑ διότι ήδη διέρρευσε η πρώτη φόλα περί αναβολής της διεξαγωγής εκλογών στην Λιβυη στον μέλλοντα τον αόριστο.

Στήν Λιβυη μιάς χώρας πού στον ορυκτό πλούτο της οποίας, βλέπε πετρέλαιο, έχουν χτίσει οι Τούρκοι για να λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα.

Το τρέχον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ