Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή: Το βιβλίο που αποκαλύπτει τους αυτουργούς της γενοκτονίας των Ελλήνων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τίτλο «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» το νέο βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη έρχεται να αποκαλύψει την αθέατη συγκλονιστική διακυβέρνηση στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εξώφυλλο: «Από τις υποκλοπές στη διπλωματία των αγωγών, το Βατοπέδι και τον Δεκέμβρη του 2008».

Ο Κώστας Καραμανλής επιχείρησε με μία πολυδιάστατη διπλωματία, να φτιάξει μία Ελλάδα ισχυρή, ανεξάρτητη, ηγέτιδα δύναμη, που ουδείς θα την θεωρεί ως «πρόθυμο σύμμαχο».

Ιδιαίτερα σήμερα που η ενεργειακή κρίση διαλύει την παγκόσμια οικονομία, αλλά κυρίως καταστρέφει τα ελληνικά νοικοκυριά και της επιχειρήσεις, δικαιώνεται η επιλογή του μεγάλου πολιτικού για τον αγωγό South Stream που θα θωράκιζε την Ελλάδα έναντι των διεθνών εξελίξεων.

D64E3B63 EF9A 4A9B AC80 49FA2872BBC6

Τότε, διεφθαρμένες, ετερόκλητες πολιτικές δυνάμεις, αλλά και το παρακράτος έκαναν τα αδύνατα – δυνατά για να γκρεμίσουν τον Καραμανλή, και να ρίξουν την Ελλάδα στα νύχια του διεθνούς νομισματικού ταμείου, ξεκινώντας την γενοκτονία που ζούμε μέχρι σήμερα.

Τότε ήταν που εκτός από την οικονομική και εθνική υποδούλωση, ξεκίνησε και η σύγχρονη ελληνική γενοκτονία με την πρωτοφανή μείωση πληθυσμού, την υπερχρέωση της πατρίδας η οποία πλέον είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια δημόσιου χρέους, με απώτερο σκοπό φυσικά την συρρίκνωση της Ελλάδας.

Το νέο βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη, απευθύνεται σε όλους αυτούς που βάζουν τα κόμματα πάνω από την πατρίδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ