Γιατί ζορίζονται τόσο οι δημοσκόποι;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλη προσπάθεια καταβάλλουν οι δημοσκόποι προκειμένου να επιτυγχάνουν διψήφια διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣυΡιζΑ.
Αυτό είναι εμφανές σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, βγάζει όμως μάτι.

Τι θα πάθει δηλαδή ο Κυριάκος εάν βγει και μία δημοσκόπηση που να του δείχνει μονοψήφια διαφορά;

Γιατί τέτοιο ζόρι; Ειδικά απέναντι στους δημοσκόπους που τόσο τον βοήθησαν με τις τερατώδεις διαφορές που έβγαζαν μετά την εκλογή του στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας;

B5583734 37A9 4DA4 B0DC FD66A6D5BCF9

Διότι ουδείς έχει καταλάβει πως το πραγματικό σκάνδαλο με τις δημοσκοπήσεις είναι ακριβώς εκείνη την εποχή. Ενώ εξελέγη με οριακή διαφορά και σκανδαλώδη τρόπο απέναντι στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ξαφνικά ολόκληρο το σύστημα έπεσε πάνω του προκειμένου να τον προφυλάξει από την εσωκομματική αμφισβήτηση, δίνοντας του εξωφρενικές διαφορές που έφταναν και το 14%!
Με αποτέλεσμα το 8% που ήταν η τελική διαφορά στις εθνικές εκλογές, να μοιάζει αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Με τέτοιο σφυροκόπημα επί τρία ολόκληρα χρόνια, και μια καρέκλα να είχαν βάλει στη θέση του, πάλι θα έβγαινε πρωθυπουργός.

Που να το καταλάβει αυτό όμως μία αξιωματική αντιπολίτευση που ως κυβέρνηση έκανε την μνημειώδη βλακεία να ταυτίσει τις ευρωεκλογές με την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όταν οι υποψήφιοι σε όλες, μα όλες τις περιφέρειες και δήμους, έπαιζαν 1 προς 5 εις βάρος του ΣυΡιζΑ.

Γι’ αυτό ακριβώς το ΣυΡιζΑ πρέπει να αποδεχτεί την πρόταση Μητσοτάκη ώστε η εξεταστική για τις δημοσκοπήσεις να γίνει σε βάθος πενταετίας. Εκεί θα βγουν λαβράκια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ