Η Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος τιμά τον Προκόπη Παυλόπουλο, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Ωνάσειο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιδιαίτερη τιμή για τον τ. ΠτΔ, από τους πραγματικούς ήρωες…
Τον τέως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο θα ανακηρύξει ως Επίτιμο μέλος της η Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την έμπρακτη και διαχρονική υποστήριξή του στον θεσμότου Εθελοντή Πυροσβέστη, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 20/10 και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθούν επίσης

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την πολύ σημαντική χορηγία που πραγματοποίησε στο Πυροσβεστικό Σώμα για τους Εθελοντές Πυροσβέστες η οποία περιελάμβανε2.000 στολές εθελοντή πυροσβέστη, 2.000 κράνηδασοπυρόσβεσης και 2.000 άρβυλα πυρόσβεσης,

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για την παροχή ειδικού προγράμματος προληπτικού καρδιολογικού ελέγχου για τους εθελοντές πυροσβέστες.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παραστούν ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελος Τουρνάς, καθώς επίσης Στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, εκπρόσωποι της ομογενειακής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ, Στελέχη επιχειρήσεων, φορείς της Ιατρικής Κοινότητας και ιδιώτες που στηρίζουν το έργο και τις δράσεις της Π.Ε.Ε.Π.Σ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ