Πιέσεις στους συντελεστές της σειράς Άγριες Μέλισσες να σταματήσουν να δείχνουν τις Χουντικες βαρβαρότητες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άμεση ήταν η αντίδραση των σεναριογράφων της σειράς Άγριες Μέλισσες σε δημοσιεύματα που προσπαθούν να καθοδηγήσουν τους σεναριογράφους της σειράς στο να σταματήσουν τις αναφορές στο σκληρό πρόσωπο της χούντας του 67.

Ετσι εμφανίστηκε το παρακάτω δημοσίευμα που προκάλεσε την έκρηξη των σεναριογράφων:

Η εποχή που διαδραματίζεται η σειρά, είναι μια εποχή που ακόμη για πολλούς είναι πολύ νωπή στις μνήμες, η περίοδος της Χούντας στην Ελλάδα έχει καταγραφεί στην συνείδηση των Ελλήνων σαν μια περίοδος μαύρη για την σύγχρονη ιστορία που όλοι θέλουν να ξεχάσουν.

Έτσι οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να αλλάξουν την πλοκή, να περιορίσουν τις ιστορικές αναφορές και να αναπτύξουν περισσότερο τις ερωτικές ιστορίες αλλά και τις αισθησιακές σκηνές των πρωταγωνιστών της σειράς, αφού γνωρίζουν καλά πως αυτό που θέλουν τελικά να δουν οι τηλεθεατές.

Η απάντηση της σεναριογράφου της σειράς στο δημοσίευμα:

Δε συνηθίζουμε να διαψεύδουμε οτιδήποτε γράφεται για τη σειρά, εκτός αν υπάρχει λόγος. Και τώρα υπάρχει. Γιατί το παρακάτω απόσπασμα από πρόσφατο δημοσίευμα, μας καταλογίζει κάτι στο οποίο είμαστε τελείως αντίθετοι ως δημιουργοί. Όχι, δεν αλλάζει τίποτα στην πλοκή και στην ιστορία όπως την έχουμε σχεδιάσει για την τρίτη σεζόν.

Τα σενάρια είναι γραμμένα για τους επόμενους τρεις μήνες, γυρίζονται κανονικά και ουδέποτε θα ακυρώναμε τον σχεδιασμό που κάνουμε μήνες τώρα με όρους τηλεθέασης. Σεβόμαστε τους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν και την ιστορία που υπηρετούμε χωρίς συμβιβασμούς τα τελευταία δύο χρόνια. #agriesmelisses #season3

https://twitter.com/kwtsosstamiris/status/1443692115704401920?s=21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ