Ισλαμική αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας που επιβάλει τον νόμο της Σαρίας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φανατικοί ισλαμιστές έχουν δημιουργήσει «περιπόλους» σε Ομόνοια, Κολωνό, Κυψέλη και Άγιο Παντελεήμονα και γυρνάνε για να δουν αν τηρείται ο ισλαμικός νόμος! Μόλις πριν λίγες ώρες αποκαλύφθηκε και η περίπτωση άγριου ξυλοδαρμού 17χρονης στα Πατήσια, γιατί δεν ήθελε να παντρευτεί μεγαλύτερό της άντρα που της έδιναν οι δικοί της!

Το 2017 στην πλατεία Κολιάτσου συνελήφθη ομάδα από το Μπαγκλαντές που ξυλοκοπούσαν γυναίκες, επειδή δεν ντύνονταν όπως υπαγορεύει το Ισλάμ, ενώ για τον ίδιο λόγο ξυλοκοπήθηκε τον Μάιο μια γυναίκα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος Ειδικών Φρουρών της ΕΛΑΣ Βασίλης Ντούμας: «Στα ισλαμικά γκέτο στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν τέτοια φαινόμενα άσκησης βίας, δηλαδή να περιπολούν εξτρεμιστές ισλαμιστές και να ελέγχουν, να αστυνομεύουν το αν τηρείται η Σαρία. Και αντιστοίχως μετά να εφαρμόζουν βία, να εκβιάζουν και να απειλούν, στη μη τήρησή της».

Αυτά συμβαίνουν στην κατά τα άλλα ευρωπαϊκή πρωτεύουσα Αθήνα και λίκνο της δημοκρατίας! Αλλά ουδείς εκ των αρμοδίων ταράζεται…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ