Είπαν ψέματα για τις παρελάσεις – Μπάχαλο ενω το Υπουργείο Εσωτερικών διαψεύδει τον εαυτό του!

Δουλεύει τον κόσμο με τις παρελάσεις η κυβερνηση καθως αλλα λέει τη μια μέρα και αλλα την άλλη. Το πρωί ανακοινωθηκε ότι στην Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί μόνο η στρατιωτική παρέλαση και όχι οι μαθητικές και θα έχει μέγιστη διάρκεια τα 60 λεπτά.

3AED2CE9 1382 498E BA82 18822EBDE97F

Για το λογο αυτο η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε ανακοίνωση που επικαλείται έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικώ: Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Κυβέρνησης και συγκεκριμένα με έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, που κοινοποιήθηκε σήμερα, επισημαίνεται ότι: ‘είναι απαραίτητο λόγω των υφιστάμενων υγειονομικών συνθηκών στη Θεσσαλονίκη, να πραγματοποιηθεί μόνο στρατιωτική παρέλαση, η οποία να μην υπερβαίνει σε διάρκεια τα 60 λεπτά.

Λίγο αργότερα, κύκλοι του Υπουργείου Εσωτερικών ειπαν ότι οι μαθητικές παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά, διαψεύδοντας δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο ότι στη Θεσσαλονίκη θα παρελάσουν μόνο τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δηλαδή η ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που επικαλείται το ΥΠΕΣ, χαρακτηρίζεται ως «δημοσιεύματα στο διαδίκτυο» από το ΥΠΕΣ; Ο ορισμός του παραλόγου…

Σύμφωνα ακόμα με τα όσα λένε «κύκλοι» του Υπουργείου, παραπέμπουν άπαντες στη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου, που εξεδόθη στις 13 Οκτωβρίου, η οποία προβλέπει ότι στη συμπρωτεύουσα θα παρελάσουν αντιπροσωπευτικά τμήματα μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων, οδηγών, αναπήρων πολέμου, τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικού Σώματος κτλ.

Στην ίδια εγκύκλιο αναφέρεται ότι λόγω πανδημίας η παρέλαση θα πρέπει να είναι διάρκειας αυστηρά μίας ώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ