Κυπρος: Θριλερ με υποπλοίαρχο που βρέθηκε νεκρός μεσα σε αποθήκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για τις περίεργες συνθήκες του θανάτου του 29χρονοθ υποπλοίαρχου Βαγγέλη Φραγκουλη, μίλησε η μητερα του στην εκπομπή Φως στο τούνελ.

Ο Βαγγέλης Φραγκούλης εντοπίστηκε νεκρός το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, μέσα στην αποθήκη που νοίκιαζε στην οδό Ηφαίστου 10Α, στη Λεμεσό Κύπρου με το καταδυτικό του μαχαιρι, καρφωμένο στην καρδιά του. Λίγες ώρες πριν διασκέδαζε με την παρέα του το δίπλωμα που πήρε στην ελεύθερη κατάδυση.

Τον βρήκε νεκρό ο αδελφός του, να ειναι καθισμένος στο αυτοκίνητο-αντίκα που αναπαλαίωνε μέσα στο γκαράζ – αποθήκη, στη δεξιά πλευρά, στη θέση του οδηγού (σ.σ. στην Κύπρο τα οχήματα είναι δεξιοτίμονα). Το δεξί του χέρι ήταν ακουμπισμένο στην πόρτα του οδηγού σαν να πηγαίνει βόλτα, ενώ φορούσε τα γυαλιά ηλίου του.

Το παιδί μου πρέπει να το τοποθέτησαν στη συγκεκριμένη θέση φροντίζοντας να καθαρίσουν το αυτοκίνητο. Περίμενα να έρθει ο ιατροδικαστής να κάνει αυτοψία στη σκηνή του εγκλήματος. Από τις φωτογραφίες και μόνο αποφάσισε ότι ο γιος μου αυτοκτόνησε. Ο ίδιος ιατροδικαστής έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και είναι κατηγορούμενος για άλλη υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ