Εκλογές ΚΙΝΑΛ Γερουλάνος: Θα πάω μέχρι τέλους με την υποψηφιότητά μου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ Γερουλάνος: «Υπάρχουν δύο εκατομμύρια πολίτες, σε σχέση με το 2009, που δεν ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές» 

  

 

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του επεσήμανε ότι «υπάρχουν δύο εκατομμύρια πολίτες, σε σχέση με το 2009, που δεν ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές. Εμείς, ακόμη και με τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρώθηκαν οι υπογραφές που απαιτούνται για την υποψηφιότητα μου, κάνουμε προσπάθεια να γυρίσει ο κόσμος αυτός πίσω. Μιλήσαμε με όλους, έναν προς έναν και συγκεντρώθηκαν οι πάνω από 6.000 υπογραφές».

 

«Πάμε μέχρι τέλους»

Στην ερώτηση αν επηρεάζεται η υποψηφιότητα του από εκείνη του Γιώργου Παπανδρέου, εάν υπάρχει περίπτωση υπαναχώρησης του, όπως έκανε ο Βασίλης Κεγκέρογλου ή στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στο πρώτο ή στο δεύτερο γύρο, ο κ. Γερουλάνος ήταν κάθετος στην απάντησή του, επαναλαμβάνοντας την φράση «πάμε μέχρι τέλους».

«Σε πολλά συμφωνούμε και με αρκετούς από τους υποψηφίους. Το πλαίσιο Αρχών είναι εν πολλοίς ίδιο όταν αγωνίζεσαι για την ηγεσία ενός κόμματος. Το κόμμα θα το «πάρει» όποιος πείσει ότι υπάρχει ένα σχέδιο για το σήμερα και το αύριο. Όλοι έχουμε κοινές αρχές και αξίες. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι είναι πολλοί υποψήφιοι. Ο κόσμος έχει κουραστεί από την κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να δείξουμε ότι εμείς είμαστε διαφορετικοί», υπογράμμισε ο Παύλος Γερουλάνος.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ Γερουλάνος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ υπηρέτησε ένα μοντέλο που οδήγησε σε κρίση και την οικονομία και την κοινωνία»

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ πρόσθεσε ότι «όλη αυτή η «φασαρία» που γίνεται και στην κοινωνία, δεν είναι για να δει ένα «δίπολο» στο κόμμα αλλά για να πει ο κόσμος «έχετε λύση στα προβλήματα μας;» και υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ υπηρέτησε ένα μοντέλο που οδήγησε σε κρίση και την οικονομία και την κοινωνία».

«Εγώ έχω παραμείνει στο κόμμα σε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις. Η υποψηφιότητα μου και η παρουσία μου είναι να για σπρώχνει τον χώρο προς μια πιο προοδευτική πολιτική», είπε ο κ. Γερουλάνος.

«Εφόσον τελειώσουν οι εσωκομματικές διαδικασίες, θα φανεί η προοπτική που θα έχει η καινούρια ηγεσία και τα ποσοστά που μπορεί να διεκδικήσει το ΚΙΝΑΛ. Το Κίνημα Αλλαγής που δεν μοιάζει να διεκδικεί την εξουσία αυτήν την ώρα, μπορεί να συνεργαστεί με κάποιον που θα είναι έτοιμος να μπει στο Μαξίμου, να πάρει εξουσίες και να τις δώσει στις τοπικές κοινωνίες και εκεί που υπάρχει λογοδοσία διαρκής και όχι μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια», σημείωσε ο κ. Γερουλάνος.

Για την πιθανότητα συνεργασίας με τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γερουλάνος είπε ότι μπορεί να υπάρξει σύγκλιση, σε πλαίσιο προγραμματικών αρχών, με όποιον συγκλίνει προς τις παραπάνω θέσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ