Νίκος Ανδρουλακης: Δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη φυγή προς τα εμπρός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιφρονούν τον ελληνικό λαό όσοι συζητούν σήμερα σενάρια συγκυβερνησεων. Προτεραιότητα μου δεν είναι ούτε να συγκυβερνήσω με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με τη ΝΔ – αλλά μια μεγάλη παράταξη που σε όποιο σενάριο διαμορφώσει η ετυμηγορία του λαού, να πρωταγωνιστήσει με θέσεις και πρόγραμμα.

Δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη φυγή προς τα εμπρός. Αγωνίζομαι για την ενότητα και την πολιτική αυτονομία της Παράταξης, προσδοκώντας ότι οι προοδευτικοί πολίτες θα δώσουν την ευκαιρία στη γενιά μου να οικοδομήσει ένα καλύτερο μέλλον, με διαφάνεια και αξιοκρατία. #mazimprosta

FEFC0970 ABF0 4CE2 B4E0 B752F3D9279F

Οι προτεραιότητες της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας:

1. Στρατηγική αυτονομία της οικονομίας μας με επένδυση στο ανθρώπινο κεφάλαιο – προοδευτική φορολόγηση του πλούτου κ θέσπιση κινήτρων για την επανεπένδυση εταιρικών κερδών σε παραγωγικές δραστηριότητες υψηλής προστιθέμενης αξίας.

2. Ολοκληρωμένη κλιματική πολιτική – μετάβαση στην πράσινη οικονομία με δίκαιο τρόπο για όλους, αντιμετωπίζοντας συγχρόνως την ενεργειακή φτώχεια.

3. Απάντηση στο δημογραφικό με μέτρα στήριξης και υπηρεσίες ώστε τα νέα ζευγάρια να συνδυάζουν την οικογενειακή και επαγγελματική ζωή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ