Την σκότωσε με 8 μαχαιριές – Στυγερή δολοφονία της 48χρονης μητέρας απο τον σύζυγο της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 48χρονη Νεκταρία με καταγωγή από το Ηράκλειο ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, ηλικίας 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών. Ο εν διαστάσει σύζυγός της, όρμησε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου η άτυχη και γυναίκα επρόκειτο να εργαστεί.Μαλιστα  αρχικά την παρέσυρε με τη μηχανή του και την χτύπησε, ενώ εκείνη  προσπάθησε να διαφύγει από τις σκάλες,  άρχισε να την μαχαιρώνει με μένος. Την σκότωσε με 8 μαχαιριές.

D39DE01A 45AB 41B6 B6FB B02BD0AF9877

Η υπεύθυνη της επιχείρησης περιγράφει σοκαρισμένη ότι ο δράστης απειλούσε την 48χρονη εδώ και δύο μέρες: «Την είχε απειλήσει πριν δύο ημέρες και την παρακολουθούσε. Δεν έμενε στα δωμάτια μας η 48χρονη αλλά είχε έρθει εδώ για να πιάσει δουλειά για την επόμενη σεζόν. Σήμερα είχε έρθει για να κάνει το δεύτερο δοκιμαστικό» δήλωσε μιλώντας στο newsit.gr.

A99109BB 1E17 4068 A62C 0014C307B09A

Η γυναίκα περιέγραψε τις δραματικές στιγμές της επίθεσης αλλά και την αγωνιώδη προσπάθεια της 48χρονης να σωθεί ενώ ο δράστης την κυνηγούσε να την σκοτώσει: «Γύρω στις επτά και μισή η κοπέλα κατέβηκε από το αυτοκίνητο της στο πάρκινγκ. Τότε έφτασε και ο πρώην σύζυγος της όπου έφτασε με τη μηχανή του. Τη χτύπησε με τη μηχανή του. Η γυναίκα σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει προκειμένου να γλιτώσει. Ο πρώην σύζυγός της, την κυνηγούσε. Η κοπέλα πήγε από τις σκάλες μπας και γλιτώσει. Την πέτυχε στις σκάλες και τη σκότωσε» περιγράφει και προσθέτει: «Η μητέρα μου βγήκε έξω, ενώ μιλούσε ήδη με την αστυνομία και ενημέρωνε για το περιστατικό, καθώς βλέπαμε όλα όσα εξελίσσονταν από τις κάμερες. Ρώτησε το δράστη που είναι η Νεκταρία και τι της έκανε και αυτός της απάντησε ότι είχανε προηγούμενα. Πήγε να φύγει με τη μηχανή του, αλλά δεν έπαιρνε μπροστά. Τότε μια γειτόνισσα μας είπε ότι έφυγε με τα πόδια και κατευθύνθηκε προς τον γκρεμό. Από εκεί απειλεί ότι θα πέσει στον γκρεμό» περιέγραψε.

Ο 54χρονος δράστης ο οποίος ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία, έχασε την επιχείρησή του και βυθίστηκε στα χρέη, ενώ πολλοί που τον γνώριζαν, ανέφεραν ότι η συμπεριφορά του είχε αλλάξει το τελευταίο διάστημα και ήταν επιθετικός. Απειλούσε μάλιστα εδώ και καιρό να σκοτώσει τη Νεκταρία όμως κανένας δεν τον είχε πιστέψει…

Aπειλεί να δώσει τέλος στη ζωή του

Σημειώνεται ότι ο δράστης στέκεται μπροστά από ένα γκρεμό και απειλεί να δώσει τέλος στη ζωή του, με έναν ειδικό διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., να προσπαθεί να τον πείσει να κατέβει και να μην αφήσει ορφανά τα παιδιά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ