Καλό σημάδι οι ύβρεις Τσαβούσογλου σε Δένδια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάζοντας με λίγη προσοχή ο πολίτης τις εναντίον Δένδια δηλώσεις
Τσαβούσογλου «η Τουρκία δεν θα επιτρέψει να καταπατηθούν τα δικαιώματά της στήν Αν. Μεσόγειο» και αμέσως μετά «ο Ελλην ΥΠΕΞ συμπεριφέρεται σάν μικρό παιδί που πρέπει να κλαφτεί πέντε φορές τήν ημέρα για τήν Τουρκία,…δείχνει κόμπλεξ κατωτερότητας και φόβο»!

Δηλαδή αν ο κ. Δένδιας συμπεριφερόταν αντίθετα,λέγοντας υπερηφάνως παντού ζήτω οι Τούρκοι καί πάρτε την Μεσόγειο όχι μόνο τήν Ανατολική αλλά και τήν υπόλοιπη,αυτό κατά τον Τούρκαλά θα ήταν ένδειξη/έκφραση ανωτερότητος και αφοβίας!Ειναι άραγες τόσο πολύ….μπιπ; Ή μήπως ανακοινώνει δημόσια τα εντελώς δικά του σώψυχης συμπεριφοράς που κοντά έναν αιώνα και βάλε αδιαλείπτως βλέπουμε όταν όλοι οι Τούρκοι, όταν ευρίσκονται απέναντι ισχυρών, χειρίζονται αυτά (που ο κ. Δένδιας μηδέποτε έπραξε) έχοντας αναγάγει γλύψιμο, τεμενά και κλάψα σε….εθνικό τους ύμνο παιανίζοντας ασυστόλως αυτόν όπου σταθούν κι όπου (ενώπιον ίσχυρών)βρεθούν!!

Ίσως να τα δούμε/ακούσουμε ξανά αύριο και στο Εδιμβούργο. Και να σκεφθεί κανείς ότι ο Ερντογάν κατηγορείται, για ενδοτισμό απέναντι στήν Ελλάδα,από την αντιπολίτευσή του και σύσσωμη μάλιστα. Ευτυχώς όμως για την Ελλάδα από παντού τώρα έρχονται μηνύματα (δές Τσαβούσογλου) πως, επι τέλους, στο μέχρι προσφάτως,εν υπνώσει διατελούν Ελληνικό ΥΠΕΞ, κάτι έχει αρχίσει και ξυπνάει. Και κάτι καλό βγαίνει. Θα το δούμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ