Έδειραν τον Βασιλακόπουλο σε ταβέρνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε να φάει φαγητό και έφαγε ξύλο… Τον πέταξαν στο οδόστρωμα, του έσκισαν τα ρούχα και απείλησαν ότι θα τον βρουν ακόμα και στο νοσοκομείο για να τον δείρουν!
Θύμα βίαιης επίθεσης έπεσε όπως καταγγέλλει ο ίδιος σε κανάλια, ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος σε ταβέρνα στο Καστράκι, στην Καλαμπάκα.

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας και στον ΣΚΑΪ και στο MEGA, είχε μεταβεί στην περιοχή με ομάδα πνευμονολόγων προκειμένου να λάβουν μέρος σε ένα σεμιναρίου.

Όταν πήγε μαζί με τους υπόλοιπους επιστήμονες στην ταβέρνα για να δειπνήσουν, ζήτησε -όπως τόνισε- «με πολλή ευγένεια τον λόγο που δεν έγινε έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού από τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας», με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από τον ιδιοκτήτη και τον γιο του.

«Πολλά άτομα, συνάδελφοι πήγαμε σε μια ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας, στα πλαίσια συνεδρίου, και αφού τρώγαμε, ζητήσαμε ευγενικά τον καταστηματάρχη να κάνει κάποιον έλεγχο πιστοποιητικού γιατί δεν είχε κάνει σε κανέναν».

«Το είπαμε με πολύ ευγενικό τρόπο και εκείνοι αφού μας έβρισαν μας έδιωξαν από το μαγαζί και έφτασαν στο σημείο να με προπηλακίσουν να με πετάξουν κάτω να μου σκίσουν το πουκάμισο το δικό μου και ενός συναδέλφου, ο οποίος προσπάθησε να με προστατέψει να με απειλήσουν ότι θα έρθουν να με βρουν στην Αθήνα στο νοσοκομείο να με περιποιηθούν, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο».

Ο κ. Βασιλακόπουλος τόνισε πως κάλεσε την αστυνομία. Τα περιπολικά ήρθαν και κατέγραψαν το γεγονός. «Υπάρχει κράτος, υπάρχουν νόμοι και δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει» εξήγησε ο κ. Βασιλακόπουλος. Προσέθεσε μάλιστα πως «σε όσα μαγαζιά έχω πάει τον τελευταίο καιρό, ούτε στο στο 10-20% δεν γίνεται έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ