Ένας εργάτης σκοτώθηκε, ένας ντελιβεράς δολοφονήθηκε αλλά η Ελλάδα ασχολείται με τον Βασιλακόπουλο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή και απόλυτος εξευτελισμός. Πρώτο θέμα στα κανάλια ο προπηλακισμός στον πνευμονολόγο Βασιλακόπουλο. Κουβέντα για το ποιος πλήρωσε το τραπέζωμα στους γιατρούς, εάν όντως ήταν φαρμακευτική ή όχι, κουβέντα για το εάν όντως η αστυνομία που επιλήφθηκε άμεσα, όντως δεν κατέγραψε ουδεμία παράβαση. Μόνο για το σκισμένο πουκάμισο του Βασιλακοπούλου ακούμε.

Την ίδια στιγμή όμως και μέσα σε λίγες ημέρες, είχαμε το τρομακτικό εργατικό ατύχημα στο λιμάνι του Πειραιά με έναν εργάτη να κομματιάζεται και το γεγονός να αποκρύπτεται – όπως και οι πραγματικές του διαστάσεις – από τα ΜΜΕ. Ενώ σήμερα, ένας 40χρόνος ντελιβεράς πατέρας δύο παιδιών, δολοφονήθηκε από έναν αλήτη με πολυτελές αυτοκίνητο ο οποίος έκανε ράλι παραβιάζοντας κόκκινα φανάρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κουβέντα και γι’ αυτό.

Μιλάμε για την απόλυτη ηθική κατάπτωση της χώρας, που παραπέμπει στις πιο μαύρες εποχές του καθεστώτος Σημίτη. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης για να καταλάβει ότι θα ζήσουμε τα ίδια και χειρότερα ως έθνος.

https://twitter.com/myron_1977/status/1454724589309906945?s=21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ