Απαράδεκτη η στάση του Μπάιντεν δίπλα στον Ερντογάν: Δεν είπε κουβέντα για τις τουρκικές θηριωδίες!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντέλει η συνάντηση που «δεν θα γινόταν», έγινε. Ο Ερντογάν από «απομονωμένος», έγινε τιμώμενος συνομιλητής του πλανητάρχη και τα πρώτα στοιχεία της συνάντησης τους, είναι εξαιρετικά ανησυχητικά.

Η συνάντηση διήρκεσε περίπου 20 λεπτά, οι ανακοινώσεις όμως του Πενταγώνου για αξιοπρεπή επίλυση της διαφοράς με την Τουρκία λόγω της αποβολής της από το πρόγραμμα των F 35, κάνουν την Ελλάδα και ολόκληρη την περιοχή να ανησυχεί.

Αυτό διότι όπως είχαμε αποκαλύψει, ο Ερντογάν όχι μόνο θα επιμείνει για να αγοράσει F 16 και να αναβαθμίσει αυτά που ήδη κατέχει, αλλά θα χρησιμοποιήσει αυτή την αγορά ως αντάλλαγμα ώστε η Ουάσινγκτον να του επιτρέψει να εντείνει τις θηριωδίες που διαπράττει στην βόρεια Συρία και την Λιβύη!

Η στάση του Μπάιντεν ήταν θλιβερή. Στην κοινή εμφάνιση του με τον Ερντογάν, δεν απάντησε στις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων εάν θα θέσει θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον τούρκο πρόεδρο, ούτε φυσικά εάν θα του πουλήσει νέα F 16. Αντίθετα, κουνούσε συγκαταβατικά το κεφάλι λέγοντας ότι θα έχουν μία πολύ παραγωγική συνάντηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ