Λουκίδης: Εγώ έκανα την παρατήρηση στην ταβέρνα της Καλαμπάκας και επιτέθηκαν στον Βασιλακόπουλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την δίκη του εκδοχή για όσα έγιναν στην ταβέρνα με τον Βασιλακοπουλο έδωσε ο πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας, Στέλιος Λουκιδης, μιλώντας στο OPEN.

Οπως είπε εκείνος ήταν που έκανε πολύ ήρεμα και ευγενικά την παρατήρηση στους ιδιοκτήτες για τον έλεγχο των πιστοποιητικών που κατέληξε στην επίθεση στον Βασιλακόπουλο: κοιτάξτε αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι πρέπει να αποκλιμακώσουμε λίγο το γεγονός και κυρίως πρέπει να σκεφτούμε όλοι ότι είμαστε ένα μέρος μίας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου δύο χρόνια.

αυτό το μέρος της προσπάθειας δεν είμαι μόνο εγώ που δουλεύω στο Αττικό και μπορεί να βλέπω τους αρρώστους, δεν είναι ο γιατρός ο ειδικευόμενος που κάνει δουλειά παραπάνω, δεν είναι η νοσηλεύτρια, δεν είναι η καθαρίστρια που καθαρίζει τον θάλαμο. Είμαστε όλοι μέρος μιας προσπάθειας. Και μέρος της προσπάθειας είναι η κοινωνία.

χθες, σε μία επίσκεψη που κάναμε το μεσημέρι στο πλαίσιο ενός συνεδρίου σε τοπική ταβέρνα, έγινε μία πολύ ευγενική παρατήρηση στο ότι έπρεπε να έχουν ελεγχθεί τα πιστοποιητικά εμβολιασμού – γιατί παρατηρήσαμε ότι δεν ελέγχονταν. Τότε υπήρξε μία πολύ έντονη αντίδραση από την πλευρά των ιδιοκτητών. Θα μπορούσαν με ευγένεια να απαντήσουν. Αντέδρασαν πάρα πολύ έντονα. Δεν έγινε έλεγχος.

ο σκοπός ο δικός μας και ο δικός μου προσωπικά, είναι το να συζητήσει κανείς με έναν επαγγελματία μίας τουριστικής περιοχής ότι αυτό το πράγμα πρέπει να το περιχαρακώσει και να το περιφρουρήσει.

υπήρχε μία έντονη αντιπαράθεση και υπήρχε καθαρά μία στόχευση απέναντι στο πρόσωπό του. Φαινόταν αυτό το πράγμα. Ειπώθηκαν πάρα πολύ άσχημα πράγματα από την πλευρά του προσωπικού και της ιδιοκτησίας. Ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που του αναλογεί. Και μια επιχείρηση θα πρέπει να προστατεύσει την πελατεία της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ