Η Σακελλαροπούλου προκαλεί: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για να πάει βόλτα με τον σύντροφό της!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εικόνες ντροπής που προσβάλλουν τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι έχουν να δουν αστυνομικός στη γειτονιά τους χρονιά! Δεν είναι δυνατόν να απασχολούνται τέτοιες αστυνομικές δυνάμεις, όταν η κοινωνία βουλιάζει στην εγκληματικότητα, για να κάνει βόλτα με τα πόδια η πρόεδρος με τον σύντροφό της στα Χανιά. Φανταστείτε ότι ακόμα και το τοπικό μέσο, zarpanews.gr  που αποκάλυψε την είδηση, έγραψε με νόημα ότι «η πρόεδρος πήγε με τα πόδια στο λιμάνι των Χανίων», λες και υπήρχε άλλος τρόπος να πάει!

5A202623 6CF8 4CB2 8899 88468BD17D21

Ενδεικτικό πάντως το τι ακριβώς επικρατεί, είναι το γεγονός ότι η πρόεδρος με τον σύντροφό της γευμάτισαν με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την σύζυγό του, όχι σε κάποια ταβέρνα, αλλά στην βίλα του πρωθυπουργού στο Ακρωτήρι Χανίων! Απολύτως μόνοι τους, χωρίς την παρουσία κάποιου τοπικού παράγοντα, αξιωματούχου η οποιουδήποτε άλλου!

Αντιγράφουμε από το Newsbreak

Ένα απόκοσμο σκηνικό βγαλμένο από ταινία θρίλερ ή από κάποιο αφρικανικό κράτος, έζησαν οι πολίτες των Χανίων τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, δεκάδες αστυνομικοί με πολιτικά αλλά και πράκτορες των υπηρεσιών ασφαλείας είχαν πλημμυρίσει διάφορες τοποθεσίες στην πόλη.

Ο λόγος, ήταν η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου μαζί με τον σύντροφό της στην περιοχή. Μία επίσκεψη που οι πολίτες την είδαν από μακριά, καθώς τα μέτρα ασφαλείας ήταν τέτοια που απαγόρευαν σε κατοίκους που δεν σχετίζονταν με συγκεκριμένες εκδηλώσεις στις οποίες παρευρέθηκε η πρόεδρος, να την πλησιάσουν.

4A9B5822 5326 4A2D 9EF2 4B2F05637294
Πρωτοφανής ο κλοιός ασφαλείας γύρω από την πρόεδρο και τον σύντροφό της

Ακόμα και στην μία και μοναδική βόλτα της με τα πόδια στο λιμάνι των Χανίων, η εικόνα ήταν πρωτοφανής. Ανθρώπινες «ζώνες» από τους άντρες ασφαλείας περικύκλωσαν το προεδρικό ζεύγος κατά την σύντομη εμφάνιση του, απαγορεύοντας σε οποιονδήποτε κάτοικο να πλησιάσει.

Ενδεικτικό το γεγονός ότι ακόμα και το γεύμα που είχαν με το Πρωθυπουργικό ζεύγος, δεν έγινε σε κάποια ταβέρνα αλλά στην βίλα του Κυριάκου στο Ακρωτήρι, μαζί με την σύζυγό του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη, και ήταν απολύτως «στεγανό»! Σε ένα τραπέζι εντελώς κλειστό χωρίς τοπικούς φορείς ή άλλους συνδαιτημόνες…

Το «γιατί τέτοια μέτρα ασφαλείας», που δεν υπήρξαν ποτέ στο παρελθόν για πρόεδρο, προφανώς είναι κάτι που προκαλεί ερωτηματικά. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος απασχολεί δεκάδες αστυνομικούς για την φύλαξη του! Παρά τον υπερβολικό αριθμό όμως, για την ασφάλεια του πρωθυπουργού, οπωσδήποτε υπάρχει δικαιολογία.

Για την ασφάλεια όμως της προέδρου, που είναι ένα «διακοσμητικό πρόσωπο», αλλά και δεν έχει συγκρουστεί με κάποια ισχυρά συμφέροντα εξωτερικού και εσωτερικού, ώστε να φοβάται για την ασφάλεια της, γιατί τέτοια μέτρα;

Αυτές οι εικόνες είναι συνηθισμένες σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής με βίαια, δικτατορικά καθεστώτα. Όχι σε μία σύγχρονη Δυτική δημοκρατία.

Ειδικά όταν η αστυνόμευση στις γειτονιές είναι ανύπαρκτη, κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν για αυτές τις περιττές πολυτέλειες που προσβάλλουν την κοινωνία.

Φωτογραφίες και πληροφορίες από το Zarpanews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ