Οι «εθνικοί εργολάβοι» διάγουν «πολυτελή βίο» ενώ τα δημόσια έργα τελματώνουν…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κατάσταση στην Ελλάδα έφθασε πλέον στο απροχώρητο. Δέν επιτρέπεται, με όλη την έννοια του όρου επιτρέπεται, σε χώρα καταχρεωμένη (δες Ελλάς) χωρίς προοπτική να ξεχρεώσει,όλα τα δημόσια έργα να καθυστερούν κατα μέσον όρο καμιά δεκαπενταριά χρόνια, πέραν των επί συμβάσει συμπεφωνημένων,και ΟΛΟΙ οι εργολήπται δημοσίων έργων να διάγουν βίον ίδια μεγιστάνων. Μας λένε ότι το Μετρό της Θεσσαλονίκης θα είναι έτοιμο μετά διετίας. Ενα έργο ανακοινωθέν σε εγκαίνια της ΔΕΘ από στόματι του τότε Πρωθυπουργού κ. Κωνστ. Μητσοτάκη.

Ένα άλλο έργο Μετρό αυτό στον Πειραιά που θα λειτουργήσει (αν τούτο συμβεί, που δεν……) όπως λένε καί γί αυτό μετά διετία θα είναι κιόλας 6 χρόνια αργό τελειωμένο. ΓΙΑΤΙ; Γιατί ποτέ να μην απολογείται το δημόσιο στους πολίτες με όλα τα στοιχεία καί τα δικαιολογητικά στο φώς για το ύψος τών υπερτιμολογήσεων; Τι πταίει; Ή ποιοί πταίει;Για τόν δρόμο σκοτώστρα πόσα έχουν ήδη δαπανηθεί χωρίς να έχει γίνει έναρξη επίσημη της αυτού κατασκευής; Η υποθαλάσσια ζεύξη Πέραμα-Παλούκια επίσης;

Ζητούν από έναν λαό λεπτομερέστατο Πόθεν Έσχες μη τυχόν και ξεφύγει κάνα τάλαρο και από την άλλη για το πού και πως δαπανώνται, αντί ολοσέλιδων εις τον ημερήσιος Τύπο ανακοινώσεων, ίσως αναφέρονται και άν στα ψιλά δίπλα στούς γάμους.

Επειδή λοιπόν δεν πάει άλλο και αφού το ότι έγινε, έγινε,ας κάνουμε απόψε μιάν αρχή. Μιά καλή αρχή μας πρέπει,διότι την αξίζουμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ