Αυτός είναι ο γκαζοφονιάς απο την Αλβανία που σκότωσε σε τροχαιο τον άτυχο διανομέα ντελίβερι στη Θεσσαλονίκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεα στοιχεία εχουν έρθει στο φως  για τον 21χρονο γκαζοφονιά, που θέρισε τον 47χρονο διανομέα φαγητού αργά τη νύχτα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. Πριν από μερικούς μήνες ο νεαρός Ρομά με καταγωγή από την Αλβανία είχε και άλλο ατύχημα με το σπορ αυτοκίνητό του το οποιο είχε ρίξει πάνω σε ένα δέντρο.

F8AAC7D7 C0C1 4B0D 9737 BEDC1DA63822
Οπως περιγραφει γείτονας του 21χρονου:

Το παιδί πήρε ένα αμάξι και γύριζε εδώ κι εκεί. Κάποιοι είπαν ότι μια θεία του από το εξωτερικό τού έστειλε κάποια χρήματα και πήρε αυτό το αυτοκίνητο το διθέσιο. Είπαν ότι του έστειλε 5.000 ευρώ και το έπαιρνε και έτρεχε. Μια φορά το τράκαρε σε ένα δέντρο στη γειτονιά. Έπαθε ζημιά 800 ευρώ. Αυτό έγινε πριν μήνες. Το χτύπησε στο δέντρο, πήγε και το έφτιαξέ.

Η οικογένεια του 21χρονου Ρομά, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, ασχολείται με τη συλλογή παλαιών αντικειμένων, κυρίως σίδερου και χαλκού, προκειμένου να βγάζουν τα προς το ζην. Αυτός ήταν και ο λόγος που πολλοί στη γειτονιά ένιωσαν έκπληξη όταν είδαν τον 21χρονο να κυκλοφορεί με το όχημα-ρουκέτα, με το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής του 47χρονου διανομέα φαγητού.

«Είναι φτωχοί άνθρωποι. Ο μπαμπάς δουλεύει, συλλέγει σίδερα και ρούχα. Η μάνα του τα καθαρίζει, τα πλένει και τα πουλάνε στην Αλβανία. Έρχεται φορτηγό από εκεί και παίρνει τα ρούχα που συλλέγουν. Οι ίδιοι δεν πάνε πολύ στην Αλβανία. Ο παππούς του έφυγε και είναι εκεί» τόνισε άλλος γείτονας.

*πηγή: espresso

ΔΗΜΟΦΙΛΗ