Εάν η Τουρκία δεν αντέχει την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ, ας φύγει κι από τον ΟΗΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλο πάλι και τούτο. Ανακοίνωση που εξέδωσε η Τουρκία λέγει ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν δέν θα συμμετάσχει στήν σύνοδο για την Λιβύη που συγκαλεί στο Παρίσι ο Πρόεδρος Μακρόν. Ο λόγος της μη μετάβασης του Ερντογάν είναι ότι στην σύνοδο αυτή έχουν προσκληθεί οι Ελλάς η Κύπρος και το Ισραήλ.

Αν είναι αυτό δυνατόν! Και όμως είναι. Διότι η αναφορά και στο Ισραήλ δεν είναι τίποτε παραπάνω από το εν εξελίξει υπέρμετρο Τουρκικό γλείψιμο προς τις Αραβικές πετρελαιοπαραγικές χώρες. Τι ξεπεσμός!

Αρκεί να θυμηθεί κανείς ότι η πορεία πρός Αμερική της Τουρκικής γλειπτικης γλώσσας διέσχιζε το Ισραήλ πριν συνεχίσει στον προορισμό της.
Ως εκ τούτου θα περίμενε κανείς την απόσυρση της Τουρκίας και από άλλους διεθνείς Οργανισμούς (ΟΗΕ κλπ)όπου συμμετέχουν Ελλάς Κύπρος και Ισραηλ,των Αθλητικών Ομοσπονδιών περιλαμβανομένων, οπως και των Ολυμπιακών αγώνων διεθνώς!

Πρίτς που θα αποχωρήσουν,το πετρέλαιο στην Λιβύη βρίσκεται. Συνεπώς στον χώρο των πετρελαιοπηγών (για την απέραντη υπόλοιπη χώρα δέν τους νοιάζει)δεν δέχονται συσκέψεις, με το πρόσχημα…….. και βλέπουμε. Στο Βερολίνο όμως με την την Μέρκελ,τους πέρασε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ