Πρωτοφανές! Χανιά – Ηράκλειο με αεροπλάνο ταξίδεψε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχασε την ευκαιρία να “δοκιμάσει” τον ΒΟΑΚ.

Με το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος μετέβη από τα Χανιά στο Ηράκλειο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την Κυριακή που μας πέρασε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, καθώς πρόκειται για μία πάρα πολύ σύντομη διαδρομή και μία πολυδάπανη πτήση (εξαίρεση τα ιδιωτικά τζετ).

Όπως μας εξηγούν πηγές από τον χώρο των αερομεταφορών, ο λόγος που πάρθηκε αυτή η πρωτοφανής απόφαση είναι το γεγονός ότι η κα Σακελλαροπούλου είχε ταξιδέψει από Αθήνα στα Χανιά με το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος, συνεπώς, για να αναχωρήσει από το Ηράκλειο για Αθήνα, θα χρειαζόταν ούτως ή άλλως να μεταβεί εκεί το αεροσκάφος.

Διαφορετικά θα χρειαζόταν η Πρόεδρος να μεταβεί στο Ηράκλειο οδικώς και να επιστρέψει οδικώς!

Πάντως, βάσει Πρωτοκόλλου η Πρόεδρος εξαιρείται των ελέγχων, συνεπώς η διάρκεια του ταξιδιού με αεροπλάνο είναι πολύ συντομότερη.

Υπενθυμίζεται ότι η κα Σακελλαροπούλου ταξίδεψε στα Χανιά το πρωί του Σαββάτου, μαζί με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και την υφυπουργό εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας εγκαινίασε την έκθεση «Η Ελλάδα μετά την Επανάσταση – Καλλιτεχνικοί θησαυροί από την συλλογή Κρασάκη» και το πρωί της Κυριακής μετέβη στο Ηράκλειο για να επισκεφθεί τους σεισμόπληκτους, στο Αρκαλοχώρι.

zarpanews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ