Επικοινωνιακή αυτοχειρία του ΣυΡιζΑ…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοινώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ κατάθεση στη Βουλή τροπολογίας σχετικής με την επέκταση των λόγω Κορονοϊού,υπό ψήφιση περιοριστικών μέτρων που περιέχονται σε υπό ψήφιση νομοσχεδίου της Κυβέρνησης, επέκτασης των μέτρων αυτών και στους τόπους λατρείας (ναούς)και μόνον σε αυτούς.

Μολονότι τα λαμβανόμενα εντός αυτών μέτρα τηρούνται σχολαστικά. Για τα τεμένη των Ισλάμ και τόσα γνωστά και άγνωστα άλλα,όπου ο συγκεντρωτισμός οργιάζει ανεξέλεγκτος, ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν αυξάνεται η δημοτικότητα με τέτοια τιμωρητικά (αν όχι εκδικητικά ) μέτρα Αλέξη,διότι περί αυτού πρόκειται. Οι σφυγμομετρήσεις καθαρά δείχνουν πως αυτό που (αγνώμονα ως έδειξες)εσύ ο ίδιος πολύ σωστά επεδίωξες και πέτυχες,μετά λήξιν χαρακτήρισες εκ των πολύ υστέρων «αναγκαίο κακό» το έχεις ακόμα ανάγκη.

Μεγάλη ανάγκη μάλιστα διότι τα χρόνια διατριβής στο Μαξίμου όπου υπηρέτησες τόν λαό δέν θα τα ξαναβρείς, ως λέγουν όλες οι σφυγμομετρήσεις.

Για την ώρα. Ενα, ξανά τέτοιο κακό το έχεις απόλυτη ανάγκη ακόμα και τώρα. Μην το απομακρύνεις. Υπάρχει λαός που σε θέλει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ