Ισόβια στην 28χρονη Γερμανίδα που σκότωσε πέντε από τα έξι παιδιά της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τελείωσε η δίκη της 28χρονης Μήδειας στη Γερμανία που σκότωσε τα πέντε από τα έξι παιδιά της σε μια σοκαριστική πράξη εκδίκησης εναντίον του πρώην συζύγου της.

Το δικαστήριο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ενοχή της γυναίκας ήταν τόσο «βαριά», που θα ήταν «ακατάλληλο» να της παραχωρηθεί το συνηθισμένο δικαίωμα της αποφυλάκισης μετά από 15 χρόνια.

Συγκεκριμένα η 28χρονη Christiane K., κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία πέντε από τα παιδιά της, ηλικίας μεταξύ ενός και οκτώ ετών, ως μέρος μιας διεστραμμένης εκδίκησης εναντίον του πρώην συζύγου της.

Τα πτώματα τους βρέθηκαν από την αστυνομία στο διαμέρισμά της την ίδια μέρα που δολοφονήθηκαν, στις αρχές Σεπτεμβρίου 2020.

Το μοναδικό της παιδί που επέζησε, ένα αγόρι 11 ετών, ήταν στο σχολείο εκείνη την ημέρα. Αργότερα κατέθεσε στην αστυνομία ότι η μητέρα του προσπάθησε να τον πείσει να πηδήξει μπροστά από ένα τρένο μαζί της!

Η ψυχιατρική αξιολόγηση που ζήτησε το δικαστήριο διαπίστωσε ότι η κατηγορούμενη είχε πλήρη επίγνωση των πράξεών της και δεν έπασχε από σοβαρές ψυχικές διαταραχές, παρά το γεγονός ότι είχε μια «ναρκισσιστική δομή προσωπικότητας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ