Γιώργος Παπανδρέου: Ο καταστροφέας της Ελλάδας ρίχνει τις ευθύνες των μνημονίων στην κυβέρνηση Καραμανλή!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίθεση στον Κώστα Καραμανλή εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου, με το ξεκίνημα σχεδόν της παρουσίας του στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

F03B66B1 2F51 42DE 85DE 95F0268EBD5E

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής που βγήκε από τη… ναφθαλίνη για να το παίξει σωτήρας ενός κόμματος που ο ίδιος διέλυσε, ξεστόμισε το αδιανόητο: «Η κρίση μας φορτώθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση, αυτή μας έφερε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας … Αναγκάστηκα να δανειστώ επειδή ήμασταν κοντά στη χρεοκοπία … Ο ΣΥΡΙΖΑ όταν βγήκε κάλυψε τις ευθύνες της δεξιάς»»!

Ο κ.Παπανδρέου μίλησε για «έλλειμμα αξιοπιστίας» της κυβέρνησης Καραμανλή αναφερόμενος στις κατηγορίες ότι πείραξε τα στατιστικά! «Αυτός που άργησε να αντιδράσει ήταν η κυβέρνηση Καραμανλή, υπήρχαν προειδοποιήσεις και από το ΔΝΤ … Αυτοί έχουν τις ευθύνες που αργήσανε και έφτασαν τη χώρα κοντά στη χρεοκοπία … Είπαν στο ΔΝΤ να μη δημοσιεύσει τα στοιχεία».

Ο άνθρωπος που εξαπάτησε τους Έλληνες για να ρίξει τον Κώστα Καραμανλή, ο άνθρωπος που «μαγείρεψε» τα στοιχεία για να ρίξει τη χώρα στα μνημόνια, ο άνθρωπος που ευθύνεται για την κατάρρευση της Ελλάδας που φτάνει στα επίπεδα της εθνοκτονίας με την δεκαετή μείωση πληθυσμού, έχει το θράσος να μιλάει!

Αυτός που μαζί με τον καταδικασμένο Γιώργο Παπακωνσταντίνου έστειλαν την Ελλάδα σε τυφλή πορεία προς τα μνημόνια, μια Ελλάδα τσακισμένη, που ακόμα παλεύει να ορθοποδήσει.

Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν ρίχνει τις ευθύνες στην «προηγούμενη κυβέρνηση»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ