Δημοσκοπηση για την ηγεσία του Κιναλ: Ντέρμπι για τρεις με Λοβερδο – Παπανδρέου – Ανδρουλακη να παίζουν στα ίσια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO Λοβερδος, Παπανδρέου και Ανδρουλακης εχουν ξεφύγει απο τους υπόλοιπους υποψήφιους και παρολο που ο Λοβέρδος δείχνει να εχει ένα προβάδισμα, αυτο ειναι πολύ μικρό καθως τα ποσοστά και των τριών ειναι πολύ κοντά.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Λοβέρδος καταγράφει ποσοστό 28,8% (27,2% στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ), ο Γιώργος Παπανδρέου 25,2% (25,8%), ο Νίκος Ανδρουλάκης 24,7% (25,4%), ο Παύλος Χρηστίδης 6,2% (6,2%), ο Παύλος Γερουλάνος 4,3% (4,3%) και ο Χάρης Καστανίδης 4,1% (3,7%).

Το ερώτημα πλέον ειναι ποιος απο τους τρεις θα δεν θα περασει στον δεύτερο γύρο καθως η κατάσταση ειναι πολύ ρευστή και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο καποιος απο τους υπόλοιπους τρεις να πιεστεί να αποχωρήσει υπέρ κάποιου αλλου απο τους τρεις πρώτους, δίνοντας του μια άλλη δυναμική.

Επίσης σημαντικός παράγοντας ειναι και το ποιοι θα πάνε να ψηφίζουν τελικά και τι θα γίνει με τα μέτρα του Κορωνοϊου. Αν η προσέλευση στις κάλπες θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμενους ή με rapid test γεγονός που θα εμποδίσει ένα μέρος ψηφοφόρων να προσέλθουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ