Βγαίνουν στο σφυρί τρία πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρία μεγάλα ξενοδοχεία του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, το «Boss Boutique Athens», το «Delphi Art Hotel Athens» και το «Breeze Boutique Hotel», βγαίνουν σε πλειστηριασμό στις 29 Δεκεμβρίου με συνολική τιμή εκκίνησης 10,68 εκατ. ευρώ.

Τα ξενοδοχεία ανήκουν στην εταιρεία «Θεοδώρου Πρόπερτις Ελλάς» και κατασχέθηκαν από την Ελληνική Τράπεζα για χρέη συνολικού ύψους 21.335.973,16 ευρώ. και μαζί με ένα οικόπεδο στην οδό Μενάνδρου, έχει προγραμματιστεί να βγουν στο σφυρί στις 29 Δεκεμβρίου.

Το «Βoss Boutique Athens»,  βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χαλκοκονδύλη 33 και Σωκράτους, είναι το μεγαλύτερο από τα τρία και η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 5,46 εκατ. ευρώ.

Το «Delphi Art Hotel Athens», βρίσκεται στην Αγ. Κωνσταντίνου 27 και επί της Πλατείας Αγ. Κωνσταντίνου, έναντι του ομώνυμου Ναού και του Εθνικού Θεάτρου.

Το «Breeze Boutique Hotel» βρίσκεται στις οδούς  Χαλκοκονδύλη 46 και Αριστοτέλους 2 ενώ με τις τρεις ξενοδοχειακές μονάδες, την ίδια μέρα θα βγει στο σφυρί και ένα οικόπεδο άρτιο και οικοδοµήσιµο, επιφάνειας 194,41 τ.μ. επί της οδού Μενάνδρου 83.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ