39χρονος δολοφόνησε την ηλικιωμένη νονά του στο Βόλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την βρήκαν νεκρή  μέσα σε λίμνη αίματος στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην περιοχή Καζανάκι της Νέα Ιωνίας στο Βόλο.

Τραγικο θάνατο είχε  μια 76χρονη γυναίκα, που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας από τον 39χρονο βαφτισιμιό της. Η άτυχη ηλικιωμένη αγνοούνταν εδώ και 48 ώρες και σήμερα εντοπίστηκε από τις Αρχές.

Η αδερφή του θύματος είχε κάνει χθες, καταγγελία στην αστυνομία για την εξαφάνισή της ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 39χρονος πήγε στο σπίτι της προχθές Πέμπτη και τη δολοφόνησε με περισσότερες από 20 μαχαιριές.

Το κίνητρο φέρεται να ήταν τα χρήματα, καθώς το τελευταίο διάστημα ζητούσε από την ευκατάστατη ηλικιωμένη ένα ποσό, το οποίο εκείνη δεν του έδινε. Τη στιγμή της δολοφονίας, μάλιστα, μέσα στο σπίτι βρισκόταν και το παιδί με ειδικές ανάγκες της άτυχης 76χρονης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 39χρονος δράστης, αφού τη σκότωσε, την τύλιξε με σεντόνια και την έκρυψε στην αποθήκη, στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο στυγερός εγκληματίας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, για υποθέσεις εκβιασμών, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ