Απόλυτη αφωνία των υποψηφίων του ΚινΑλ για την συμφωνία των Πρεσπών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ουδείςδεν έχει εκφρασθεί από,τους τρέχοντες προς κατάκτηση της ηγεσίας,στο ΚΙΝΑΛ δεν έχει εκπεφρασμένη θέση για το ζήτημα της  Συμφωνίας των Πρεσπών μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις στην γειτονική χώρα.

Πως να έχουν,αφού ποτέ δεν είχαν. Το παράδοξο είναι ότι ποτέ δεν ρωτήθηκε ουδείς εξ´ αυτών στις συνεντεύξεις τους τις οποίες αφειδώς προσφέρουν εις έκαστος, παρουσιάζοντας τα «εφ´ ολης της ύλη» προγράμματα του.

Το μεν ΚΚΕ έχει τοποθετηθεί από την αρχή επί του θέματος από στόματι κ. Παπαρήγα πως «εμείς δεν δίνουμε και μεγάλη σημασία σε αυτό το θέμα» και έτσι τόκλεισε. Το αμέσως επόμενο, ως προς τα αριστερά (δήλωση Γ. Παπανδρέου λίαν πρόσφατα) ευρισκόμενο
ΚΙΝΑΛ ακόμα βουβό και άφωνο. Το κατα Παπανδρέου αμέσως επόμενο ως προς την αριστερότητα ΣΥΡΙΖΑ έχει γνωστή θέση όπως και τα λοιπά κόμματα. Επειδή λοιπόν πολλοί προβλέπουν επάνοδο, στα πράγματα τού ΚΙΝΑΛ,του Παπανδρέου δέν θα είναι κακό να τοποθετηθεί σαφώς επί του θέματος έστω και χωρίς να ερωτηθεί,που είναι και το πιο πιθανό για να μάθει ο κόσμος τι επ´ αυτού φρονεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ