Αλλοδαπός έκλεβε ποδήλατα και τα πουλούσε στο Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα χέρια των αρχων έπεσε ένας αλλοδαπός για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης κλοπών ποδηλάτων που διαπιστώθηκαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής το τελευταίο χρονικό διάστημα, συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών της ανωτέρω υπηρεσίας με σκοπό την ταυτοποίηση και εντοπισμό των δραστών.

Μετά από ενδελεχή έρευνα σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) μέσω της οποίας πωλούνται διάφορα προϊόντα, εντοπίστηκαν αγγελίες στις οποίες διατίθεντο προς πώληση ποδήλατα σε ανυποψίαστους αγοραστές, κάποια εκ των οποίων όπως εξακριβώθηκε ήταν κλεμμένα.

Η στοχευμένη έρευνα κατέληξε στην ταυτοποίηση του ατόμου που διέθετε τα κλεμμένα ποδήλατα προς πώληση και κατόπιν αναζητήσεων εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 8 ποδήλατα

• μπαλτάς

• μαχαίρι και

• το χρηματικό ποσό των 4.705 ευρώ

Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις κλοπής ποδηλάτων, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την προέλευση των υπόλοιπων κατασχεθέντων ποδηλάτων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ