Δίκη Ζακ Κωστόπουλου: Κόλαφος ο Ιατροδικαστής για τα αίτια θανάτου !

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον ισχυρισμό ότι ο θάνατος του Ζακ Κωστοπουλου προκλήθηκε από ισχαιμικό επεισόδιο έπειτα από κακώσεις εξέφρασε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς. «Ο Ζαχαρίας Κωστόπουλος έκανε ένα ισχαιμικό επεισόδιο από τις κακώσεις χωρίς να προσδιορίζεται ποιά ήταν αυτή.

Επίσης αποκλείστηκαν με τις εξετάσεις άλλοι μηχανισμοί που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυτό» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Είχε πολλά σημεία εξόδου. Είχε βαθιές εκδορές τραύματα στα χέρια στο κεφάλι. Εκδορές και τραύματα που με οποίο μηχανισμό και αν έγιναν, είναι τραύματα που μερικά από αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να βγει αίμα. Η ιατροδικαστική διερεύνηση έχει σαν στόχο να συνδυάσει τα αντικειμενικά ευρήματα με την αιτία θανάτου».

Νωρίτερα, κατέθεσε στο δικαστήριο η φίλη του Ζακ Κωστόπουλου, με την οποία συνομιλούσε τηλεφωνικά λίγη ώρα πριν δεχθεί επίθεση στην οδό Γλαδστωνος. «Για το γεγονός καθαυτό δεν ήμουν καν στην Αθήνα. Λίγες ώρες πριν μου είχε τηλεφωνήσει και μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων αλλά άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι ήθελε να φαίνεται ότι μιλούσε. Μου είπε ότι περίμενε έναν φίλο του, του είπα να κλείσουμε δύο φορές και μετά μου είπε «σε παρακαλώ μην κλείσεις το τηλέφωνο». Του είπα να γυρίσει σπίτι γιατί πολλές φορές είχε δεχθεί μπούλιινγκ και φοβήθηκε.

Τον άκουσα να λέει σε κάποιον: «Κύριε, μπορώ να σας ρωτήσω κάτι» και έκλεισε το τηλέφωνο και δεν με ξαναπήρε. Τον κάλεσα αργότερα αλλά ήταν κλειστό και θεώρησα ότι του είχαν κλείσει το τηλέφωνο. Είχαμε μόνο μια διαφωνία γιατί ήπιε το βράδυ δυο μπύρες. Εγώ θυμάμαι τον τρόμο που είχε στη φωνή του» ανέφερε.

dikastikoreportaz.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ