Εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου απο την πρώτη Κυριακή βλέπουν στο επιτελείο του ΓΑΠ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εχουν φουσκώσει τα μυαλά του Γιώργου Παπανδρέου πως οχι απλώς θα εκλεγει αλλα θα εκλεγει και πανηγυρικά απο την πρώτη Κυριακή.

Υπερβολικά αισιόδοξοι ειναι στο επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου καθως στενοί του συνεργάτες προβλέπουν εκλογή του απο την πρώτη Κυριακή.

Οπως τονίζουν ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκινά με μια δεξαμενή ψήφων της τάξης των 155.000 που είχε πάρει το ΚΙΔΗΣΟ στις εκλογες του 2015, δηλαδή το 1/3 των ψήφων που πήρε το Κιναλ στις εκλογες του 2019 που πλησίασε τις 450.000

Με βάση τις προβλέψεις οτι στις εκλογες για την εκλογή αρχηγού στο Πασοκ θα ψηφίσουν 220.000 ψηφοφόροι οι συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου πιστευουν οτι στην πλειοψηφία τους θα προέρχονται απο τους ψηφοφόρους του ΚΙΔΗΣΟ του 2015.

Μαλιστα στηρίζουν την αισιοδοξία τους και στην δυναμική που παρουσιάζουν οι περιοδείες του Γιώργου Παπανδρέου σε όλη τη χώρα ώς τωρα, στην οποια υπάρχει αληθινή συμμετοχή του κοσμου σε αντίθεση με τα αδεια καφενεία άλλων υποψηφίων.

Οσο αφορά τωρα τις δημοσκοπήσεις που χαντακώνουν τον Γιώργο Παπανδρέου στη δεύτερη θέση οι συνεργάτες του υποστηρίζουν πως συγκεκριμένοι υποψήφιοι εχουν ιδιαίτερη προβολή απο συγκεκριμένα εκδοτικά συγκροτήματα η οποια όμως δεν θα αποτυπωθεί στις κάλπες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ