Η Δημοκρατία ανοίγει τον δρόμο για την θωράκιση της Ελληνικής εθνικής κυριαρχίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχετικά με την ασκηθείσα ως λέγεται δίωξη κατά της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» από έναν Τούρκο εισαγγελέα στην Αγκυρα.

Αν προχωρήσει και φτάσει εδώ, ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Δοθησομένης της δικαστικής απόφασης να τεθούν τα θεμέλια για επίτευξη λύσης σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο των Θαλασσών, ως αυτό ισχύει. Δηλαδή το νεώτερον.

Και επί τω λόγω ότι παν το νεώτερο ακυρώνει ότι το προηγούμενο υπήρχε, αναμένεται η απόφαση που θα εκδοθεί να ερείδεται αδιάσειστα στις αξίες των ισχυόντων διεθνών δικαίων, κανόνων, και ήδη διασαφηνισμένων διακρατικών διαφορών ως καί των ήδη διευθετημένων διακρατικών τοιαύτων.

Κατ αρχήν σύμφωνα με έγκυρους νομικούς κύκλους δικαστήριο που εκδικάζει πάσα δίωξη /αγωγή του ενάγοντος, άμα τη διαπιστώσει ύπαρξη ψεύδους εις αυτή αμέσως διακόπτει την διαδικασία απορρίπτοντας την αγωγή στο σύνολό της.

Σύμφωνα μέ το δημοσίευμα στην επίμαχη αγωγή και κατά παράβαση των όλων των διεθνώς αναγνωρισμένων ακτογραφικών όρων,το Αιγαίον πέλαγος αναφέρεται με άλλο όνομα. Συνεπώς τι το «ψευδέστερον» αφού αυτό δεν τεκμηριώνεται με την κατάθεση Γεωγραφικού Ατλαντος διεθνώς αναγνωρισμένου ή κάποιου άλλου σχετικού επίσημου, ή έστω και ημιεπίσημου τινος αποδεικτικού.

Αντιθέτως αναφέρεται Αιγιαλός Τουρκίας 3 μιλίων θαλάσσης από την Τουρκική Ακτογραμμή πού συνορεύει με το Αιγαίον Πέλαγος πού σίγουρα δεν είναι Τουρκική λίμνη για να αλλάζουν το όνομα βασιζόμενοι ΠΟΥ;

Ίσως σε δημοσιογράφο με (χωρίς επάνω του την ημισέληνο) κόκκινο καπέλο που ήγειρε μέσα στο Μαξίμου Τουρκικών συμφερόντων / αξιώσεων θέματα;

Αρκεί κάποιος και μόνο να σκεφθεί τι θα πάθενε δημοσιογράφος στήν Τουρκία σε πρός τον Ερντογάν αντίστροφη (κράτος δουλέμπορος) σχετική ερώτηση. Πάντως εδώ δεν δημοσιεύτηκε απέλαση της δημοσιογράφου. Ακόμα. Πάντως μία δύο λέξεων ερώτηση (πόσα πήρες;) θα αρκούσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ