Καταγγελία 24χρονης: Με νάρκωσαν και με βίασαν σε διαμέρισμα της Ομόνοιας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια 24χρονη γυναίκα, εμφανίστηκε στο κεντρικό τμήμα της Αθήνας και κατήγγειλε πως την νάρκωσαν και στη συνέχεια την βίασαν για αρκετές ώρες μέσα σε διαμέρισμα κολαστήριο στην περιοχή της Ομόνοιας.

Η γυναίκα με καταγωγή από τη Φινλανδία συναντήθηκε πριν από πέντε ημέρες με έναν άνδρα τον οποίο γνώριζε και ανέβηκε  στο αυτοκίνητό του. Την μετεφερε  σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στην οδό Κρήτης στην Ομόνοια οπου υπήρχε ακόμη ένα άτομο, που εμφανίστηκε ως φίλος του πρώτου.

Εκει οι τρεις τους ξεκίνησαν να διασκεδάζουν και να πίνουν αλκοόλ και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η άτυχη κοπέλα, ο δεύτερος κατηγορούμενος της έδωσε ένα ποτό, από το οποίο έχασε τις αισθήσεις της και τότε ο φίλος της τής επιτέθηκε και τη βίασε.

Η κοπελα ξύπνησε μετά από αρκετές ώρες και άρχισε να αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί. Τους είπε πως θέλει να φύγει από το σπίτι, κάτι το οποίο έκανε τελικά στις πέντε τα ξημερώματα. Ενω αρχικά μετέβη στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει στη χώρα της, άλλαξε γνώμη και γύρισε πίσω στο κέντρο της Αθήνας αναζητώντας τον έναν από τους δύο δράστες.

Όταν δεν τον βρήκε πηγε στο τμήμα της Ομόνοιας και τους περιέγραψε ακριβώς τι συνέβη, δίνοντας τα στοιχεία των δύο κατηγορούμενων.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στο διαμέρισμα κολαστήριο στην οδό Κρήτης όπου εντόπισαν τους δύο άνδρες και τους πέρασαν χειροπέδες αφού το θύμα τους αναγνώρισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ