Πάγωσαν στο Μαξίμου με την ωμή παραδοχή της Βάνας Παπαευαγγέλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάγωσαν στο Μαξίμου με όσα ακούστηκαν δια στόματος της καθηγήτριας παιδιατρικής και μέλους της επιτροπής εμπειρογνωμόνων.

Τη στιγμή που η κυβέρνηση με τις πρακτικές της δεν έχει καταφέρει να πείσει ένα μεγάλο ποσοστό πολιτών να εμβολιαστεί και επιμένει στα «τιμωρητικά» μέτρα που προκαλούν οργή και διχασμό, ο πρωθυπουργός επιμένει να «βλέπει» μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του αναφορικά με την διαχείριση της πανδημίας.

Το κυβερνητικό επιτελείο εξακολουθεί να κλείνει τα μάτια στην πραγματικότητα και θριαμβολογεί με την πρώτη ευκαιρία για τα καταστροφικά μέτρα που έχει λάβει, χωρίς να τολμά να παραδεχτεί ότι ουσιαστικά έχει αποτύχει παταγωδώς.

Η κα. Παπαευαγγέλου όμως μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ μίλησε για ξεκάθαρη αποτυχία… «Αποτύχαμε, ας μην φοβόμαστε τις λέξεις. Δεν μπορέσαμε να πείσουμε μια μερίδα του κόσμου» τόνισε το μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων σχολιάζοντας το γεγονός ότι ένας στους τέσσερις άνω των 80 παραμένει ανεμβολίαστος και ότι πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη προσπάθεια για να ενημερωθούν σωστά οι πολίτες της ηλικιακής ομάδας άνω των 50.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ