Νέα σύλληψη για τη συμμορία ανηλίκων – 15χρονος Αλβανός μαχαίρωσε μαθητή μέσα στο σχολείο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον τρόμο στο κέντρο της Αθήνας σκορπούσε η συμμορία ανηλίκων, η οποία άρχισε να «ξεδοντιάζεται» με μια ακόμη σύλληψη.

Πρόκειται για έναν 15χρονο, κάτοικο Κολωνού, αλβανικής υπηκοότητας. Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία των Αρχών φέρεται να είναι εκείνος που μέσα στο ΕΠΑΛ μαχαίρωσε 16χρονο μαθητή.

Για να αποφύγει μάλιστα τη σύλληψη άρχισε να χτυπάει με γροθιές τους αστυνομικούς, που κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Ο 15χρονος ομολόγησε την συμμετοχή του στη συμμορία ανηλίκων, ενώ σοκάρει το γεγονός πως βιντεοσκοπούσαν κιόλας τις αιματηρές επιθέσεις τους!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «Από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, για την πλήρη αποδόμηση της συμμορίας ανηλίκων, τρία (3) μέλη της οποίας συνελήφθησαν την 6-11-2021 στον Κολωνό ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός επιπλέον ανηλίκου, μέλους της ανωτέρω συμμορίας.
Πρόκειται για 15χρονο, ο οποίος κατηγορείται ως ο φυσικός αυτουργός της επίθεσης με μαχαίρι, που διαπράχθηκε σε σχολικό συγκρότημα στο κέντρο της Αθήνας και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ανηλίκου.
Ο 15χρονος εντοπίσθηκε σήμερα το πρωί στον Κολωνό και παρά τη σοβαρή αντίσταση που προέβαλε ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
Στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε επιμελώς κρυμμένος μεταλλικός κόφτης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ