Εύοσμος: «Δεν περπατάει καλά»: Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου που ξυλοκοπήθηκε στον Εύοσμο (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εύοσμος:  Σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει ο 15χρονος τρεις μήνες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από ανήλικους στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης. Τι λέει η μητέρα του. Αρκετά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει ακόμη και σήμερα ,τρεις μήνες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από ανηλίκους, στην πλατεία του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, ένας 15χρονος μαθητής.

Η μητέρα του -με αφορμή την έξαρσης της βίας μεταξύ ανηλίκων- μίλησε στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη για την περιπέτεια που βιώνει το παιδί της. Η κ. Νατάσα Κουκουγιάννη αποκάλυψε πως o 15χρονος ακόμη επισκέπτεται γιατρούς και συνεχίζει να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Σύμφωνα με την ίδια το παιδί έχει ακόμα αιματώματα υψηλής έντασης στον εγκέφαλο, δεν περπατάει καλά και έχει ζαλάδες, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να μην μπορεί να πάει στο σχολείο, σε αντίθεση με αυτούς που τον χτύπησαν.

Η δικογραφία για το περιστατικό βρίσκεται στον εισαγγελέα, ενώ η κ. Κουκουγιάννη μιλώντας για την στάση των συμμαθητών του 15χρονου είπε ότι «τα παιδιά έχουν θορυβηθεί, αλλά του συμπαραστέκονται στο σχολείο» και πρόσθεσε ότι «το bullying στα σχολεία έχει καταντήσει καθημερινό φαινόμενο».

Δείτε την περιγραφή της:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ