Κυνική ομολογια Βασιλακόπουλου: Βάφτισαν κλίνες ΜΕΘ ενώ δεν ήταν και αυξήθηκαν οι θάνατοι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντελώς κυνικά ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ο οποίος εργάζεται στο νοσοκομείο Λαϊκό, αποκάλυψε ότι στο προηγούμενο κύμα της πανδημίας δημιουργήθηκαν στα νοσοκομεία εκ των ενόντων κλίνες που ονομάστηκαν ΜΕΘ ενώ δεν πληρούσαν τις πραγματικές προδιαγραφές με αποτέλεσμα να αυξηθεί η θνητότητα.

Δηλαδη τωρα που είχαμε θάνατο σε αυτές τις κλίνες ο Βασιλακοπουλος βγαίνει και αποκαλύπτει οτι οι κλίνες αυτές δεν ειναι πραγματικές ΜΕΘ για να αποποιηθούν τις τυχόν ευθύνες οι γιατροι, όμως τόσους μήνες πήγαιναν στις κλίνες αυτές ασθενεις νομίζοντας οι άνθρωποι οτι νοσηλεύονται σε αληθινές ΜΕΘ. Είπαν ποτε σε κάποιο συγγενή αυτών των ανθρώπων οτι ο άνθρωπος τους ειναι σε αντίγραφο ΜΕΘ και οχι σε κανονική ή καμάρωναν που του βρήκαν κρεβάτι σε ΜΕΘ;

Στο  νοσοκομείο Λαϊκό, οπως ειπε δημιουργήθηκαν στην κλινική covid πέντε κλίνες που ονομάστηκαν ΜΕΘ ενώ δεν υπήρχε καν πεπιεσμένος αέρας, υπήρχε μόνο οξυγόνο ενώ χρειάζονταν ειδικοί αναπνευστήρες που να συμπιέζουν το οξυγόνο:

Όταν λειτούργησε αυτή η μονάδα, είχαμε πολύ πολύ μέτρια αποτελέσματα με επιεικείς χαρακτηρισμούς. Το να παίρνουμε από το χειρουργείο κλίνες και να τις κάνουμε ΜΕΘ δεν θα πετύχουμε τα στάνταρ θνητότητας, καθώς δεν μπορούμε να πετύχουμε καλά αποτελέσματα όταν δεν έχουμε πλήρως στελεχωμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό.

Οι κλίνες που λέει ο κ. Γιαννάκος (σ.σ ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ) ότι αναπτύχθηκαν στο προηγούμενο κύμα δεν είναι πραγματικές κλίνες ΜΕΘ. Αναπτύχθηκαν στο Λαϊκό και έπειτα έπαψαν να λειτουργούν. Δημιουργήθηκε ένα τμήμα και δεν είχε και την καλύτερη επιτυχία, αν δείτε τα ποσοστά θνητότητας θα καταλάβετε, δεν μπορώ να πω περισσότερα. Ζητήστε τα επίσημα στοιχεία πόσοι βγήκαν από αυτό το τμήμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ