Εφιαλτική εφημερία στο Αττικόν : Ξέμειναν από ράντζα κι έβαλαν ασθενείς σε φορεία! (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΤΤΙΚΟΝ: Ασθενείς παραμένουν σε φορεία γιατί δεν βρίσκουν ούτε ράντζα

Ο Δρ. Μιχάλης Ρίζος Παθολόγος – Εντατικολόγος Γιατρός στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου “Αττικόν” στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη περιέγραψε ότι η κατάσταση σήμερα (9/11) στην εφημερία είναι χειρότερη από την εφημερία της Πέμπτης (4/11).

Οπως είπε “Είχαμε 228 εισαγωγές, 124 είναι στα λεγόμενα ράντζα, δηλαδή εκτός θαλάμων νοσηλείας. Καθ’ όλη την ώρα της σημερινής εφημερίας και παραπάνω, γιατί υπάρχουνε και αυτοί που έχουν μείνει από την προηγούμενη εφημερία” και συνέχισε λέγοντας ότι “είναι μια διαρκής κατάσταση σωρευτική που έχει υπερχειλίσει το νοσοκομείο” ενώ περιέγραψε ότι “έχουνε επιστρατευτεί και οι χώροι, τα λεγόμενα σαλονάκια, οι οποίοι είναι χώροι στο μέσον των διαδρόμων και μέχρι τώρα υπήρχαν εκεί κάποιες καρέκλες, για τους συνοδούς των ασθενών, για να χωρέσουν κάποια κρεβάτια.

Και το κυριότερο είναι ότι έχουν παραμείνει ακόμη και τώρα την ώρα που μιλάμε ασθενείς στο τμήμα επειγόντων σε φορεία, γιατί δεν μπορούν πουθενά αλλού να χωρέσουν μέσα στο νοσοκομείο”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ