Ο Γεραπετρίτης είχε το θράσος να αναφερθεί στα βλήματα της Σαουδικής Αραβίας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, Απέδειξε ότι θεωρεί τους Έλληνες πολίτες «βλήματα».

Είχε το θράσος να υπενθυμίσει την περιβόητη εξεταστική για την πώληση αχρήστων βλημάτων στην Σαουδική Αραβία για ένα σκασμό λεφτά, όταν ύποπτα στοιχεία εκμεταλλεύτηκαν την αντιπολιτευτική τάση της εποχής και προέβησαν σε ένα διπλό εθνικό σαμποτάζ με πολιτική προβιά.

Πρώτον, στέρησαν από την Ελλάδα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, για άχρηστα πυρομαχικά. Που προφανώς μετέπειτα οδηγήθηκαν σε καταστροφή από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που θα πρέπει να ελεγχθεί.

Δεύτερον, έπαιξαν το παιχνίδι της Τουρκίας, αποκαλύπτοντας την συμφωνία Ελλάδας – Σαουδικής Αραβίας, που φυσικά έπρεπε να μείνει απόρρητη.

Την ίδια στιγμή όμως η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Γεραπετρίτη, Έστειλε πολύτιμους και άκρως λειτουργικούς Πάτριοτ τσάμπα στην Σαουδική Αραβία! Τσάμπα!! Προκαλώντας μάλιστα ρήγμα στην αεράμυνα μας, την ώρα που η Τουρκία απειλεί ανοιχτά…

Η επόμενη κυβέρνηση λοιπόν θα πρέπει να «δικαιώσει» τον κύριο υπουργό επικρατείας και να προβεί στην σύσταση εξεταστικής επιτροπής για να δούμε ποιοι και με ποια κίνητρα έκαναν το εθνικό σαμποτάζ και τι έγινε με αυτά τα άχρηστα βλήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ