Κόντρα στο ρεύμα ο Πετσας: Από το Δεκέμβριο θα έχουμε πτώση των κρουσμάτων – Δε χρειάζεται να ληφθούν νέα μέτρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αισιόδοξος πως δεν θα χρειαστούν νεα μέτρα ο Στέλιος Πετσας την στιγμή που η κυβερνηση συζήτα αν θα απαγορευτεί η είσοδος στους ανεμβολιαστους ακόμη και στα σουπερ μαρκετ. Προφανώς υπάρχει ασυνεννοησία στην κυβέρνηση γιατί δεν μπορει αλλα να λένε οι υπόλοιποι υπουργού και αλλα ο Πετσας.

Και το χειρότερο; Με τις δηλώσεις του μεταφέρει μια λανθασμένη αίσθηση εφησυχασμού στην ελληνική κοινωνία.

Οι δηλώσεις του σημερα ατο Mega:

Πάντα ακούμε τη γνώμη των ειδικών και λαμβάνουμε τις αποφάσεις μας. Τα νούμερα μας δείχνουν το δρόμο και τα νούμερα δείχνουν ότι είμαστε σε μάλλον καλό δρόμο, τουλάχιστον τα νούμερα των εμβολιασμών, που έχουν αυξηθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Γίνεται μάχη για την 3η δόση για να ανακόψουμε την πορεία της πανδημίας. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει ξεφύγει η πανδημία. Τα νούμερα που βλέπουμε τώρα σε κρούσματα, τα είχαμε προβλέψει από το καλοκαίρι, λέγαμε για την πανδημία των ανεμβολίαστων. Παρακαλώ όλους να θωρακίσουν τον εαυτό τους. Οι άνθρωποι που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν, θα έπρεπε να προστατεύσουν τον εαυτό τους.

Πιστεύω, όπως βλέπω τα νούμερα, ότι μετά το Δεκέμβρη θα έχουμε απότομη πτώση των κρουσμάτων. Για τις γιορτές δε νομίζω ότι χρειάζεται να πάρουμε περισσότερα μέτρα. Οι περιορισμοί που υφίστανται τώρα δε θα αρθούν τα Χριστούγεννα. Τα μέτρα αφορούν κυρίως στους ανεμβολίαστους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ